Ny

Hur fungerar Menstrosan?

Hur fungerar Menstrosan?

Hur fungerar menstrosa? Menstrosan är ett relativt nytt påhitt. Företaget Thinx står bakom trosan som består av flera absorberande tyglager och fungerar som en binda. Trosorna kan användas som ensamt mensskydd eller som ett komplement till ett annat mensskydd.

Vad är mens trosor?

Menstrosor från Comfydence är ett skydd som helt kan ersätta tampong, binda & trosskydd. De kan även användas som läckageskyddande komplement exempelvis till menskopp. Menstrosorna har en tunn vaddering och en fuktspärr som skyddar mot läckage.

Hur använder man Menstrosor?

De absorberar mens som en binda, men känns precis lika sköna som dina vanliga underkläder – därför är det lätt att låta kroppen göra sitt och låta trosorna ta hand om resten. Sen är de ju återanvändningsbara – du bara sköljer i kallt vatten och tvättar så är de redo att användas, om och om, och om, och om igen.

Vad är en Menstrosa?

Hur ofta byter man Menstrosa?

Ja, de fungerar helt på egen hand, så pass bra är den inbyggda uppsugningsförmågan. De är ett väldigt bra alternativ för dig som vill minimera engångsprodukter. Hur ofta behöver man byta menstrosor? Såklart olika under olika faser under mensen, men skulle säga att det går åt 2-3 trosor på ett dygn.

Kan man ha binda i stringtrosor?

För att som du så använder jag också bara binda, då kan man inte ha på sig stringtrosor.

Är String bekvämt?

Jag kan tycka det är obekvämt med stringtrosor! Älskar string (för det mesta). Men när man ska sova, bara chilla hemma eller typ träna så skulle jag säga att det är bekvämare med andra, typ brazilian. Jag själv tycker att stringtrosor är ganska obekvämt eftersom de åker in i rumpan hela tiden, men de är snygga.

När ska man ha string?

Jag har ofta string på träningen och på sommaren om jag har shorts. Jag tränar dans och har dräkt och tights på mig och då syns troskanterna om jag har ” vanliga ” trosor. Men får se när jag får mens, då känns det kanske skönare och ” säkrare ” med vanliga trosor …

Share this post