Frågor

Varfor slutar Spotify spela nar skarmen slacks?

Varför slutar Spotify spela när skärmen släcks?

Gå in på telefonens inställningar-> appar -> Spotify -> Batteri, se sedan till att tillåt bakgrundsaktivitet är aktiverat. Gå sedan tillbaka ett steg i menyn -> Mobildata se sedan till att användning av bakgrundsdata är aktiverat. Hoppas det hjälper!

Varför avslutas Spotify?

Om det inte gör det kan det vara ett problem med din enhet: Kontrollera att enheten stöds och att den är uppdaterad. Din enhet bör ha minst 250 MB ledigt minne. Kontrollera att brandväggen inte blockerar Spotify om du lyssnar från desktop-appen.

Varför pausas mitt Spotify?

Om Spotify inte är i offline mode och någon annan spelar musik i spotify på en annan enhet med samma inloggningsuppgifter så pausas din.

Varför startar Spotify automatiskt Samsung?

Steg 1: Rensa cache och data i Android Ett första steg är att rensa all data associerad med Spotify-appen, utan att avinstallera själva appen. Tänk på att du måste logga in på ditt Spotify-konto igen och eventuella nerladdade offline-filer behöver laddas ner på nytt.

Varför startar Spotify automatiskt Android?

Så här hittar du inställningen: Skrolla ner till knappen VISA AVANCERADE INSTÄLLNINGAR. Klicka på den. Rulla ner till Start- och fönsterfunktioner. Där det står Öppna Spotify automatiskt när du har loggat in på datorn väljer du Nej istället för Minimerat.

Vill inte att skärmen ska slockna?

Tryck på Visning och ljusstyrka. Därefter trycker du på Automatisk lås. Här kan du välja hur länge skärmen ska vara tänd.

Vad är det för fel på Spotify?

Besök Downdetector Methodology för att ta reda på mer om hur Downdetector samlar in statusinformation och upptäcker problem.

Hur säger man upp sig från Spotify?

Avsluta din Premium-plan när som helst på din kontosida.

  1. Logga in på spotify.com/account.
  2. Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN.
  3. Bläddra till Avsluta Spotify och klicka på AVSLUTA PREMIUM.

Varför börjar Spotify spela?

När du kommit till slutet på ett album, en spellista eller en grupp låtar spelar Spotify automatiskt upp liknande låtar så att musiken fortsätter. Välj din enhet och läs om hur du sätter på och stänger av Automatisk uppspelning.

Vad är Bilvy?

Spotifys app har haft ett billäge där appen har registrerat att lyssnaren åker bil och då växlat till ett enklare och mer lätthanterat gränssnitt. Nu har dock Spotify bekräftat att funktionen håller på att skrotas och redan har plockats bort från Android.

Varför hoppar Spotify ur?

Kontrollera att enheten stöds och att den är uppdaterad. Din enhet bör ha minst 250 MB ledigt minne. Kontrollera att brandväggen inte blockerar Spotify om du lyssnar från desktop-appen.

Share this post