Populära

Nar kommer nasta uppdatering till Minecraft?

När kommer nästa uppdatering till Minecraft?

Minecraft Caves and Cliffs uppdatering Detta är en viktig uppdatering som kommer fram sommaren 2021 som, som namnet antyder, kommer att utöka utbudet av utforskbara grotttyper.

Hur många uppdateringar har Minecraft?

Om inga uppdateringar finns tillgängliga här är ditt spel helt uppdaterat!

Vad hette Minecraft från början?

Minecraft

Information
Originaltitel Minecraft (tidigare Cave game och Minecraft:Order of the stone
År 2009
Utvecklare Mojang 4J Studios (Konsol)
Utgivare Mojang Microsoft Studios (Xbox 360, Xbox One, Windows 10, Windows 10 Mobile)

När kom Java Minecraft ut?

18 november 2011Minecraft / Släpptes första gången

När släpps Caves and Cliffs?

Minecraft är det mest sålda spelet någonsin, och snart kommer den stora sandlådevärlden att bli ännu större. På Twitter meddelar utvecklaren Mojang att Caves & Cliffs: Part I-expansionen släppas den 8 juni. Uppdateringen innehåller bland annat nya varelser, byggstenar och olika smarta föremål.

Hur många spelar Minecraft idag?

Nu har spelet minst 140 miljoner spelare, som kör minst en gång i månaden. Det kan vi vara stolta för här i Sverige. Det var nämligen svensken Markus Persson som skapade spelet, som är mer än ett spel. 2013 hade en skola i Stockholm Minecraft som obligatoriskt ämne.

När kom första versionen av Minecraft?

Populärt spel Den 17 maj 2009 släppte Mojang Alfa-versionen av Minecraft. Spelet, ett äventyrsspel med olika världar som användaren själv bygger upp genom virtuella block och där spelaren har stor kontroll över hur världarna utformas, blev snabbt populärt. Fram till 2011 sålde spelet i över 1 miljon exemplar.

När släpptes första versionen av Minecraft?

16 augusti 2011Minecraft: Pocket Edition / Släpptes första gången

Kan man spela Minecraft Java Edition på Windows 10?

Funktioner. Spela över flera plattformar med Windows 10, Windows 11, Xbox, mobiler, Switch och PlayStation 4 Gör det möjligt att spela med vänner på olika enheter. Spela över flera plattformar med Java Edition: Windows, Mac och Linux Gör det möjligt att spela med andra Java Edition-spelare.

Hur mycket kostar Java Minecraft?

Det billigaste priset för Minecraft: Java Edition (PC) just nu är 299 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin PC-spel med ett genomsnittligt betyg på 4.2 av 5.

Share this post