Trendig

Hur mycket salde Jon Olsson huset for?

Hur mycket sålde Jon Olsson huset för?

Jon Olsson och Janni Delér köper lyx-ställe i Sverige för 39 miljoner kronor. Influencerparet Jon Olsson och Janni Delér har köpt sig ett hus i Sverige. Stället ligger i Nacka och gick loss på 39 000 000 kronor.

Hur kan Jon Olsson tjäna så mycket pengar?

”Hade inte gjort det om jag inte tjänat pengar på det” De var alla stjärnor inom utförsåkning. Nu gör de succé på Youtube. Jon Olsson driver en miljonindustri och köpte nyligen en udde för 39 miljoner kronor.

Vad sålde Jon Olsson Casa Castle för?

Men trots att dom bodde i deras absoluta drömhus har ni paret efter 3 år valt att sälja det och lämna landet helt för nya äventyr i Cypern. Men det var inte bara huset i Marbella som dom ägde och sålde utan dom hade även ett tvåvåningslägenhet i Monaco som dom flyttade in i sommaren 2018.

Vad kostade Casa Castle?

På sociala medier berättar Janni om hur livet nu tar en ny vändning och att Casa Castle, som lyxhuset heter, har varit ett drömhus med mycket personlighet. Nu har paret istället köpt en egen udde i Vikingshill i Saltsjö-Boo utanför Stockholm värd 39 miljoner och berättar att det är dags för nya äventyr.

Vad sålde Jon och Janni huset för?

På Jons Instagram lade han under måndagen ut en bild på huset med texten “Casa Camo for sale!”. I samma inlägg avslöjar han även vad utgångspriset blir – hisnande 1,7 miljoner euro. – Om ni följer oss på Instagram vet ni kanske att vi säljer huset, vilket känns lite läskigt, säger Jon i sin vlogg.

Hur mycket omsätter Douchebags?

Raketartad tillväxt för Jon Olssons ”Douchebags” Skidåkaren Jon Olssons väskbolag Douchebags växer i rask takt. Under 2018 steg omsättningen med 50 procent till drygt 120 miljoner kronor.

Vad omsätter Douchebag?

Jon Olssons väskbolag Douchebags har blivit till något av en växande guldgruva. Under 2020 ökade intäkterna till 166 miljoner norska kronor.

Vem äger Douchebags?

Största ägare i Douchebags är medgrundaren Truls Brataas, som äger 28 procent. Jon Olsson äger 26 procent av bolaget via sitt holdingbolag Amifloro, och står därmed som näst största ägare.

Vem har köpt Casa Castle?

Först var det Casa Camo som utgjorde Jon och Jannis hem i Marbella. Sedan flyttade paret till Casa Castle, där de blev en familj, som man och hustru och med barnen Leon och Leias ankomster. Nu berättar paret att detta drömmiga hus är sålt och att de är på väg mot nya äventyr.

Hur mycket kostar Jon och Jannis hus?

Influencerparet har sålt lyxhuset i Marbella Nyligen slog paret till på en udde värd 39 miljoner utanför Stockholm – och nu har Jon och Janni Olsson Delér fått lyxhuset i Marbella sålt. ”Grattis till de nya ägarna, ni har ett mycket speciellt hus att skapa minnen i”, skriver Janni Olsson Delér på Instagram.

Vad kostar Jon Olssons tomt?

Jon valde nyligen att lägga upp en bild på sin Instagram där han visar sina följare familjens nya inköp. Tomten ligger på hela 14 640 kvadratmeter och känner familjen för att ge sig in till Nacka centrum så ligger det bara tre kilometer bort. Slutpriset för det hela landade på 39 000 000 kronor. Härligt!

https://www.youtube.com/watch?v=vXvOAyTW4XE

Share this post