Populära

Hur ser gilla markeringen ut pa Instagram?

Hur ser gilla markeringen ut på Instagram?

Det är enkelt att gilla bilder du hittar – du klickar helt enkelt på hjärtat eller dubbelklickar på bilden. Vill du kommentera klickar du bara i pratbubblan för att få fram fältet där du kan skriva. När någon kommenterar eller gillar dina bilder får du ett litet meddelande i appen om just detta.

När kommer Instagram ta bort likes?

Redan i april i år testade man att dölja likes på Instagramkonton i Kanada, och har sedan gjort små tester i fler länder under sommaren och hösten. Under torsdagen kom förändringen även till Sverige. Men inte alla påverkas. För vissa ser det ut precis som vanligt, andra ser inga likes alls.

Hur ser man vänners aktivitet på Instagram?

Slutstalkat på Instagram – nu kan du inte längre se andras aktivitet. I följer-fliken har vi kunnat se vilka bilder andra användare gillar, kommenterar och vilka konton de vi följer börjat följa på Instagram. Men nu är det alltså slutstalkat, istället kommer du bara kunna se din egen aktivitet framöver.

Vad betyder 1k på Instagram?

– Ett K?????! svarade jag – som är ganska ny på Instagram och inte har så bra koll… – Ja, det betyder att du har över 10.000 followers! Har man det så byts siffrorna ut mot ett K!

Varför försvinner mina likes på Instagram?

Likes är ett mätverktyg som kartlägger ett kontos exponering samt hur engagerade följare är. Men även om likes försvinner så är det vanligt att likes och kommentarer är köpta och skapade av falska Instagramprofiler.

Varför kan jag inte se när någon är aktiv på Instagram?

Dina följare kan inte se när du senast var på Instagram. Endast personer du följer eller tidigare har haft direkta konversationer (DM) med kommer att se hur många minuter eller timmar sedan du var online.

Hur mycket är en k?

Enhetsprefixet för tusen är kilo och förkortas k.

Vad menas med k?

K betyder tusen. Kommer från SI-prefixet Kilo, vilket betyder just tusen.

Share this post