Blogga

Hur far man jobb i sims4?

Hur får man jobb i sims4?

Du väljer hur dina simmar ska börja jobba. Bli en doktor, kriminalare eller forskare. Greppa en polisbricka, ett stetoskop eller en labbrock, och börja jobba!

Vilka jobb kan man följa med på Sims 4?

The Sims 4 Dags att jobba är det första Expansion Pack vi släpper till The Sims 4. Det innehåller tre helt nya aktiva karriärer: doktor, kriminalare och forskare. Dessutom ger det möjlighet att skapa, anpassa och driva en egen butik med din sim.

Hur man köper hus i Sims 4?

Gå till designhemkatalogen i Bygg/Köp, peka på köpknappen på ditt önskade hus och sedan på ”köp och använd” för att rensa den aktuella tomten och placera huset där.

Hur spelar man Sims på dator?

Ladda ned spel till spelbiblioteket

  1. Starta Origin-klienten.
  2. Logga in på ditt EA-konto.
  3. Gå till Mitt spelbibliotek. Om du inte hittar spelet där använder du de här felsökningsstegen för att hitta sånt som saknas i spelbiblioteket.
  4. Nedladdning av spelet:
  5. Följ sedan instruktionerna för installationen och börja spela!

Hur gör man en till gubbe på Sims?

Du kan gå till Hantera världar och sedan trycka på den lilla knappen nere till höger ”Skapa sim att flytta in”, eller om du har en färdig sim, och sen flyttar du in de i ditt hushåll bara, genom att klicka på huset och välj ”slå ihop”.

Hur får man sin sim att gå till jobbet?

1. Behoven: Ta hand om din sims behov innan du skickar simmen till jobbet! Se till att hen har duschat, ätit ordentligt och inte är i desperat behov av att ha kul! Glada simmar är glada arbetare.

Hur flyttar man till ett nytt hus i Sims?

Klicka på de du vill ska flytta, tryck på pilen som går till höger så att simmarna flyttar över till ”nytt hushåll”-rutan. När du är klar trycker du på bocken i et högra hörnet. 7. Nu trycker du på ”Hushållshantering” högtst upp i det högra hörnet.

Hur man flyttar hus Sims 4?

Klicka på det hushåll du vill ändra. En informationspanel om det hushållet öppnas och du får 4 alternativ nere till höger: ”Ändra i SES”, ”Flytta hushåll till en tomt”, ”Flytta simmar mellan hushåll” och ”Ta bort hushåll”. Du behöver alternativet ”Flytta simmar mellan hushåll” (ikonen med två pilar åt olika håll).

Hur man laddar ner Sims på datorn?

Den älskade livssimulatorn The Sims 4 är för närvarande helt gratis att ladda ned via EA Origin PC:s spelbutik. I spelet får du skapa egna digitala familjer, se efter deras behov, uppnå deras drömmas och uppfylla deras önskningar.

Share this post