Frågor

Hur lange haller Revlon Nutri Color Creme?

Hur länge håller Revlon Nutri Color Creme?

Revlon har flera Nutri Color Creme-färger du kan välja mellan och förpackningarna kommer i två olika storlekar. Tuben med 100 ml räcker till ca 4-6 behandlingar, och de populära pumpflaskorna räcker till någonstans mellan 10-15 behandlingar.

Vilken Färgbomb är bäst?

Dessutom har de fått utmärkelsen bästa färgbomben i flera expertundersökningar.

  • Luminous Colour Beauty Bag.
  • Colour Refresh White Mix 300 ml.
  • Colour Refresh White Mix 100 ml.
  • Colour Refresh Vivid Violet 300 ml.
  • Colour Refresh Vivid Violet 100 ml.
  • Colour Refresh Sand 300 ml.
  • Colour Refresh Sand 100 ml.

Kan man ta Färgbomb i torrt hår?

Så hur använder man sin färgbomb & vad ska du göra för att få ett så bra resultat som möjligt? Börja med att tvätta ditt hår & handdukstorka sedan det så torrt som möjligt. Därefter fördelar du färgbomben jämnt över ditt hår och låter det sitta i mellan 3 till 30 minuter.

Kan man ha Färgbomb på ofärgat hår?

Colour Boost MasqueIntense Copper. Vårdande färginpackning som snabbt fräschar upp färgat hår eller ger ny färg till ofärgat hår. Håret får en vacker glans och mjukhet. Finns i tio olika nyanser.

Kan man lägga Färgbomb i torrt hår?

Resultatet blev precis det jag hade tänkt mig och färgen blev perfekt! Jag körde det dock i torrt hår, och inte i fuktigt som de skriver på produkten. Resultatet skall hålla upp till 5tvättar, men det kan bli lite ”missfärgningar” eller rester av pigment på håret om det är skadat eller väldigt torrt.

Är Colour Bomb bra?

Colour Bomb är ett färgbalsam som omedelbart fräschar upp hårfärgen och ger den ny intensitet. Dessutom blir håret mjukt och glansigt. Resultatet varierar beroende på befintlig hårfärg och hårkvalitet. Passar färgat hår.

Är färgbomber bra?

Därför är den så bra på att få bort gula/varma nyanser i håret. Viktigt att veta är att en färgbomb är en färginpackning fylld med färgpigment. Färgpigmenten i färgbomben lägger sig utanpå dina hårstrå vilket innebär att den inte har egenskaperna till att göra ditt hår ljusare.

Kan man blanda Färgbomb med balsam?

Man kan blanda med balsam också, men jag upplever att färgen blir mer potent om du blandar med White Mix. Dessutom tycker jag håret blir helt galet glansigt!

Share this post