Populära

Vart bor Zara Larsson 2022?

Vart bor Zara Larsson 2022?

Zara Larsson har en lägenhet i Stockholm och en lägenhet i Usa.

Var är Sara Larsson född?

16 december 1997 (ålder 24 år), SolnaZara Larsson / Född

När släppte Zara Larsson sin första låt?

Larsson vann som tioåring Talang 2008 men det dröjde till 2013 innan hon släppte sin debutsingel ”Uncover” på skivbolaget Universal. ”Uncover” blev snabbt etta på både Digilistan och Sverigetopplistan, och senare gick låten även in på Svensktoppen.

Vem har skrivit Zara Larssons låtar?

Markus ”Mack” Sepehrmanesh. Markus ”Mack” Sepehrmanesh, känd för sina låtar till Zara Larsson, är Sveriges mest säljande låtskrivare 2016. Han ligger ligger bakom tre av de 100 mest populära låtarna: ”Lush life” och ”Ain’t my fault” med Zara Larsson och ”Girls like” med Tinie Tempah feat Zara Larsson.

Vad jobbar Zara Larssons föräldrar med?

I ett intervjusegment berättar en elvaårig Zara Larsson: ”Mamma är min manager eller vi har inte skrivit något kontrakt tillsammans men det är hon som hjälper mig med alla grejer, det är hon som fixar allt.”

Hur mycket kostar en Zara Larsson biljett?

Vad kommer biljetterna kosta? Ett Lisebergspass kostar 345 kr och därefter tillkommer en konsertbiljett på 50 kr styck för ståplats. Det är samma pris på konsertbiljetten för både Stora och Lilla Scenen.

Har Zara Larsson fått flera gånger?

Zara Larsson. Hon har redan vunnit tre gånger.

Har Zara Larsson pojkvän 2021?

”Livet är sjukt” För ett år sedan bekräftade Zara Larsson, 24, sin relation med Lamin Holmén. Nu hyllar hon pojkvännen i en lång text. ”I bland tittar jag bara på dig och GRÅTER för att jag älskar dig så mycket,” skriver artisten inför sina 6,8 miljoner följare på Instagram.

Hur många låtar har Zara Larsson skrivit?

Zara Larsson är en svensk sångerska och låtskrivare. Hennes diskografi består av två studioalbum, tre EP-skivor och nio singlar.

Vilken är Zara Larssons kändaste låt?

”Lush Life” var den mest spelade låten i Sverige under sommaren 2015 och har sålt fyra gånger platina i Sverige samt platina i Norge och Danmark.

När släpps Zara Larsson biljetter?

Du kan köpa flera biljetter till en eller flera konserter i samma köp. Max 4 biljetter/konsert per köp. Din konsertbiljett är giltig tillsammans med ett Lisebergspass (eller något av våra Guldpass), det köper du i Lisebergsappen från och med 12 april.

Share this post