Ny

Vem handlar laten Sarah om?

Vem handlar låten Sarah om?

Mauro Scoccos monsterhit ”Sarah” handlar om skådespelaren Elin Klinga. Det bekräftade hon i TV3:s ”Pluras kök” igår. Programmet sågs av 214 000 tittare.

Vem är Sarah i videon?

I videon förekommer, förutom Scocco, även Catarina Svensk (som Sarah), Orup och Johan Kinde.

Vem skrev låten Sara?

Mauro ScoccoSarah / TextförfattareMauro Scocco, född 11 september 1962 i S:t Görans församling i Stockholm, är en svensk låtskrivare, sångare, musiker och musikproducent, känd som soloartist och genom gruppen Ratata. Han är bror till ekonomen Sandro Scocco. Wikipedia

Vad gör Mauro Scocco idag?

Mauro Scocco hade egentligen tänkt sluta som artist men en demonproducent och en separation drev honom tillbaka till studion. Som en bonus lyckades han även bota den scenskräck som hållit honom borta från turnélivet i nästan 30 år. I dag släpper han nya albumet ”Den stora glömskan”. Och öppnar för mer musik framöver.

Hur gammal är Mauro Scocco?

59 år (11 september 1962)Mauro Scocco / Ålder

Vem sjöng om Sarah?

Mauro ScoccoSarah / Artist

Var Mauro Scocco medlem i?

Ratata var en svensk popgrupp, som var aktiv under 1980-talet. Den bildades av Mauro Scocco, Heinz Liljedahl, Anders Skog och Johan Kling 1980 och de var tidiga med att låta synthesizer vara framträdande som musikinstrument.

Vad har namnet Sara för betydelse?

Sara är ett bibliskt namn av hebreiskt ursprung med betydelsen ’furstinna’. I bibeln är Sara namnet på Abrahams hustru, som vid 90 års ålder blir havande och föder Isak. Namnet förekommer under medeltiden, men det är efter reformationen som det blir populärt, särskilt i Norrland.

Var en Scocco grupp?

RatataMauro Scocco / Band (1980 – 1989)

Vad betyder Ratata?

Ratata (franska: Ran-Tan-Plan, Ran Tan Plan eller Rantanplan; jämför Rin Tin Tin) är den korkade fängelsehunden i Morris tecknade serie om Lucky Luke. Ratata debuterade 1960 i avsnittet ”Ratata på spåret” (Sur la piste des Dalton) och har sedan dess förekommit i ett flertal album.

Hur gammalt är namnet Sara?

Kvinnonamnet Sara, Sarah, Zara eller Zarah är ett semitiskt namn som betyder ”furstinna” eller ”prinsessa”. I Gamla Testamentet var Sara Abrahams hustru och födde honom sonen Isak vid 90 års ålder. Namnet har använts i Sverige sedan mitten på 1400-talet och kom in i almanackan redan på 1600-talet.

Vem tänkte Mauro Scocco på när han skrev låten?

I TV-programmet Pluras kök, som visades i april 2011, framkom att skådespelaren Elin Klinga hade inspirerat till låten, vilket också senare har bekräftats av Mauro Scocco. Mauro Scocco skrev om 7 Elevenbutiken i hörnet Valhallavägen och Artillerigatan i refrängens rad ”Jag väntar i hörnet vid 7-elven”.

Vem sjunger med Sarah Brightman?

Hennes genombrott som soloartist blev emellertid albumet Timeless med hitsingeln ”Time to say goodbye” (”Con te partirò”), en duett med Andrea Bocelli, 1997. Sarah Brightman har fått fler än 150 guld- och platinaawards i 34 länder.

Hur gammal är Sarah Brightman?

61 år (14 augusti 1960)Sarah Brightman / Ålder

Vad heter hunden i Lucky Luke?

Ratata (seriefigur)[redigera | redigera wikitext] Ratata (franska: Ran-Tan-Plan, Ran Tan Plan eller Rantanplan; jämför Rin Tin Tin) är den korkade fängelsehunden i Morris tecknade serie om Lucky Luke.

Har Lucky Luke?

”Lucky Luke” är en belgisk västernparodi och humoristisk äventyrsserie, skapad 1946 av Morris. Serien har på svenska även kallats ”Snabba Wille” och ”Tursamme Tony”….Historiska personer.

Namn Album/serie kommentar
Jesse James ”Lucky Luke mot Joss Jamon”, ”Billy the Kid”, ”Jesse James”, ”Belle Starr” Västernbandit

Share this post