Blogga

Hur delar man en lank pa Instagram story?

Hur delar man en länk på Instagram story?

Länk-sticker: så lägger du till en länk i din Story

  1. Skapa ett inlägg i din Story.
  2. Tryck på ”Stickers”-knappen.
  3. Välj ”Länk”-stickern.
  4. Klart!

Hur länkar man en länk på Instagram?

Möjligheter att dela länkar Tekniken som de flesta använder för att dela länkar till inlägg eller landningssidor i sitt instagramflöde är att skriva något i stil med “link in bio” eller “länk i bion”, vilket de flesta instagramanvändare förstår.

Hur kopierar man länk till Instagram?

Så här får du din Instagram-Länk för din profil 1: Gå till profilen som du vill få webbadressen till. Öppna deras profil och tryck på ikonen längst upp till höger. Välj “Kopiera profiladress”. Detta kommer att kopiera Instagram-profilens länk från den sida du besöker, oavsett om den är din eller någon annan.

Kan man dela länkar på Instagram?

I mitten av 2021 testade Instagram ett länkklistermärke som fungerade som svep-upp-länken – bara tittare skulle trycka på istället för att svepa. I slutet av 2021 introducerade den officiellt klistermärket ”Länk” för alla användare, vilket öppnade upp möjligheten för alla att inkludera hyperlänkar i sina berättelser.

Vad betyder länk i story?

Via Instagram Stories har det sedan en tid tillbaka varit möjligt för vissa användare att lägga till länkar i sina inlägg, vilket kan slussa vidare följare till butiker, blogginlägg, videor och annat. Även vi brukar använda Story-länkar i våra inlägg.

Hur delar jag mitt Instagram konto?

Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Konto och sedan på Dela med andra appar.

Kan man dela på Instagram?

Du kan dela ett Instagram-inlägg till din berättelse genom att klicka på pilen / dela-knappen under inlägget du vill lägga till och sedan trycka på alternativet Lägg till inlägg i din berättelse.

Share this post