Rekommendationer

Hur tar man bort inaktiverade kommentarer?

Hur tar man bort inaktiverade kommentarer?

Välj din standardinställning för kommentarer. Denna ändring omfattar kommentarer på nya videor och nya kommentarer på din kanals startsida….Ändra dina standardinställningar för kommentarer

  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Inställningar på menyn till vänster.
  3. Välj Community.
  4. Välj önskade standardinställningar:
  5. Välj Spara.

Hur man får fler prenumeranter på YouTube?

Ett annat sätt att öka antalet prenumeranter är berätta i din video vad som ska hända i kommande video och uppmana tittarna att prenumerera för att inte missa några uppdateringar från dig. Prenumeranter visar att de är intresserade av ditt innehåll och de kommer förmodligen att gilla det du gör och dela det vidare.

Kan man Hashtagga på YouTube?

Du kan lägga till hashtaggar i en videos titel och beskrivning när du laddar upp en video eller spelar in en Shorts-video på YouTube. Hashtaggar i videons titel och beskrivning länkar till en resultatsida med andra videor som har samma hashtagg.

Hur man får många visningar på YouTube?

Hur får man fler visningar på Youtube?

  1. Ta reda på syftet med din kanal, din mål grupp och vad de gillar.
  2. Studera och analysera högt rankade videor.
  3. Välj en bra titel för din video, beskrivning, och taggar.
  4. Designa en snygg videominiatyr.
  5. Designa ett snyggt och bra sidhuvud.
  6. Uppdatera minst en gång i vecka.

Varför försvinner kommentarer på YouTube?

En sak till, om YouTube-kommentarer inte dyker upp under en viss video kan du prova att spela en annan video för att se om kommentarerna finns. Prova också den andra videon från en annan kanal. Det kan hända eftersom den videouppladdaren eller kanalen kan ha blockerat eller förbjudit dig att visa och kommentera.

Vad betyder markerat svar?

Vad en markerad kommentar betyder på YouTube När du ser orden Highlighted Comment visas ovanför en kommentar bredvid någons användarnamn. Då kan det betyda mycket. Till exempel om någon svarar på din kommentar på en video. Ni kanske får ett meddelande.

Hur mycket kostar det att prenumerera på YouTube?

Hur mycket kostar YouTube Premium? Inledningsvis hade YouTube Red-prenumerationstjänsten en prislapp på 9,99 USD per månad. På grund av de nya bonustjänsterna, som YouTube Music Premium, kostar YouTube Premium dock $ 11,99 per månad (£ 11,99 i Storbritannien) från och med maj 2019.

Hur använder jag taggar?

Taggar fungerar ungefär som hashtaggar på Twitter eller Instagram i det att en tagg kan klickas för att komma till en sida som listar det som har taggen. Det går även att få sökresultat eller varugruppslistningar att filtrera efter taggar.

Vad är taggar på Youtube?

Om taggar. Taggar är beskrivande sökord du kan lägga till för videor så att det blir enklare för tittarna att hitta rätt innehåll. Metadata som videons titel, miniatyr och beskrivning spelar en större roll för videons upptäckt. Med denna information kan tittarna avgöra vilka videor de vill titta på.

Vad söker folk mest på YouTube?

I världen

Rank Kanalnamn Visningar
1. T-Series 115 788 081 000
2. Cocomelon 23 759 000 000
3. PewDiePie 26 108 037 000
4. SET India 31 027 000 000

Vad är exponeringar på YouTube?

Hur många gånger dina miniatyrer har visats för tittare på YouTube via registrerade exponeringar. Hur ofta tittare har tittat på en video efter att ha sett en miniatyr.

Share this post