Ny

Hur stanger man av meddelande pa Facebook?

Hur stänger man av meddelande på Facebook?

Gå till din sida och tryck på Mer. Tryck på Redigera inställningar och sedan på Allmänt. I avsnittet Meddelanden trycker du på På eller Av under Tillåt personer kontakta min sida privat genom att visa knappen Meddelande.

Varför går inte meddelandet i Messenger fram?

Några saker du kan testa: Uppdatera till den senaste versionen av Messenger-appen. Kontrollera internetanslutningen. Se till att du har tillräckligt med ledigt utrymme på din mobila enhet.

Kan inte ta bort konversation Messenger?

För att ta bort eller avbryta meddelanden i Messenger-applikationen för Android är det första vi måste göra tryck och håll kvar på meddelandet i fråga. Därefter måste vi klicka på knappen ta bort representerad av en papperskorg. Slutligen måste vi välj det alternativ vi vill ha: Avbryt leveransen.

Vill inte visa att jag är aktiv på Facebook?

Så här aktiverar eller inaktiverar du Aktiv status:

  1. Tryck på .
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar och sekretess och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Aktiv status.
  4. Tryck bredvid Visa när du är aktiv för att slå på eller stänga av Aktiv status.

Hur får man fram pm på Facebook?

Öppna Messenger och tryck på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Meddelandeförfrågningar. Från Meddelandeförfrågningar kan du göra följande: Svara för att öppna konversationen och få kontakt med den personen.

Får inte upp meddelanden på Messenger?

Tryck på Inställningar, som finns längst ned i högra hörnet på IOS. I Android hittar du meddelandeförfrågningar genom att trycka på Messenger-ikonen och sedan på ikonen som ser ut som tre reglage. Därefter klickar du dig vidare till Personer.

Får inte meddelanden i Messenger?

Om du möter Facebook Messenger försenade meddelanden eller aviseringsproblem på din Android-smarttelefon, är sannolikheten stor att du inte har uppdaterat appen på länge. Som Android-användare rekommenderas det alltid att fortsätta uppdatera alla program som är installerade på din smartphone.

Hur återkallar man meddelande på Messenger?

Om du trycker på ”Ta bort för alla” så försvinner meddelandet helt i chatten. Dock kommer mottagaren se att du skrivit något du ångrat då det kommer att stå att meddelandet har raderats. Enligt The Verge finns funktionen tillgänglig sedan tisdagen på de senaste versionerna av Messenger för iOS och Android.

Vad menas med återkalla på Messenger?

Inom kort släpps en uppdatering till Android- och iOS-appen som gör att du kan ångra meddelanden upp till tio minuter bakåt i tiden. Du läste rätt, tio minuter och inte en sekund senare. Det betyder givetvis att allt du skickat tidigare för evigt finns hos mottagaren. Så det gäller att vara snabb om man ångrar sig.

Share this post