Frågor

Hur mycket data drar ett WhatsApp samtal?

Hur mycket data drar ett WhatsApp samtal?

En minut av WhatsApp-samtal förbrukar 0,15 MB till 0,20 MB 3G-data. Det betyder att ett 5-minuters samtal förbrukar omkring 1 MB.

Hur ser man om någon har läst på WhatsApp?

Tryck eller klicka sedan på den intressanta konversationen för att visa meddelandena i den och kontrollera symbolerna bredvid meddelandena på skärmen. Om personen du pratade med har aktiverat läskvitton ser du symbolen √ √ av färg azul – Det betyder att mottagaren har läst meddelandet.

Hur många kan delta i ett WhatsApp samtal?

Nu kan du delta i samtal med upp till fyra personer åt gången. Nu kan upp till fyra personer prata med varandra samtidigt, om de använder WhatsApp för Android eller iOS.

Kan man ha WhatsApp utan telefonnummer?

Följ bara stegen nedan för att använda WhatsApp på din enhet utan ett telefonnummer eller ett SIM-kort. Steg 1: Öppna din WhatsApp-applikation på din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Steg 2: När du uppmanas att ange ditt nummer anger du bara ditt hemtelefonnummer eller fastnummer.

Hur länge räcker 30 GB?

Surf. 30 GB surf räcker till att streama cirka 13 timmar musik per dag eller 3 timmar video* per dag. 50 GB surf räcker till att streama cirka 24 timmar musik per dag eller 6,5 timmar video* per dag. * Video kan ses i olika kvalitet och för flera tjänster kan du själv bestämma med vilken kvalitet du skall titta.

Vad betyder två blå bockar på WhatsApp?

Två grå bockar betyder att meddelandet har levererats till den andra personens telefon, men att de fortfarande inte har öppnat det. När dessa bockar förvandlas till två blå bockar betyder det att mottagaren har öppnat och läst ditt meddelande.

Har Läskvitton på?

En blå cirkel med en bock betyder att den har skickats. En fylld blå cirkel med en bock betyder att den har levererats. En profilbild under meddelandet betyder att den har lästs. Om den profilbilden inte visas kan mottagaren ha stängt av läskvitton.

https://www.youtube.com/watch?v=fW8nALesXT8

Share this post