Rekommendationer

Hur betalar man film pa YouTube?

Hur betalar man film på YouTube?

Besök sidan Filmer och program eller sök på YouTube efter en film eller ett tv-program du vill köpa eller hyra. Klicka på knappen som visar priset för att hyra eller köpa innehållet. Det kan också finnas olika priser för olika upplösningar.

Hur länge har man en hyrd film på YouTube?

För att kunna se hyrt eller köpt innehåll måste du ha en internetanslutning. När du har hyrt en film har du 30 dagar på dig att börja titta på den.

Varför funkar inte YouTube på min Smart-TV?

Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma wifi-nätverk som tv:n. Välj Logga in med telefonen. Öppna YouTube-appen i telefonen. Logga in på tv:n genom att följa anvisningarna.

Var kan jag hyra film?

Testade tjänster

  • Blockbuster.
  • Google Play/Youtube.
  • Itunes.
  • Microsoft Store.
  • Rakuten TV.
  • SF Anytime.
  • Triart.
  • Viaplay.

Kan inte logga in på YouTube på tv?

Om du inte kan logga in på YouTube-appen kanske din smart-tv inte har en version av YouTube-appen som saknar stöd. Smart-tv kan bara köra appar från tillverkaren. Du kan inte ändra eller uppdatera apparna på din TV. Kontakta TV-tillverkaren om du behöver hjälp.

Kan man se filmer på YouTube?

Du kan även se köpta filmer med YouTube-appen för smart-tv, Apple TV, Android TV, Fire TV och Roku. Titta på filmer och tv-serier du har köpt på YouTube genom att logga in i YouTube-appen och öppna Dina filmer och tv-serier på fliken Bibliotek för att titta på allt ditt innehåll.

Varför funkar inte apparna på Smart-TV?

Kontrollera så att TV’n har senaste programvaran installerad. Om du fortfarande har problem med dina appar på din TV kan du testa med att återställa Smart Hub. Detta bör du göra i sista hand eftersom du kommer att loggas ut från alla appar som du använder på din smart-TV, inte bara den app som måste fixas.

Vart kan man se Landet för längesedan?

”Landet för längesedan” finns nu att streama på Viaplay och att hyra och att köpa på iTunes och Blockbuster.

Share this post