Rekommendationer

Hur tar man bort forslag pa Messenger?

Hur tar man bort förslag på Messenger?

I Android-appen:

  1. Klicka på fliken ”Personer” längst ned.
  2. Klicka på adressbok-ikonen högst upp, andra ikonen från höger.
  3. Klicka på info-ikonen vid den person du vill ta bort och välj ”Ta bort kontakt”

Varför förslag på Messenger?

Vi erbjuder även förslag för företag. De omfattar svar och åtgärder som företagen kan välja för att reagera på dina meddelanden. Dessa smarta funktioner kan hjälpa företag att svara snabbare på Messenger, men det är upp till företaget att välja om de vill använda förslagen eller inte.

Hur länge kan man återkalla meddelande på Messenger?

Inom kort släpps en uppdatering till Android- och iOS-appen som gör att du kan ångra meddelanden upp till tio minuter bakåt i tiden. Du läste rätt, tio minuter och inte en sekund senare. Det betyder givetvis att allt du skickat tidigare för evigt finns hos mottagaren. Så det gäller att vara snabb om man ångrar sig.

Varför kan jag inte återkalla meddelande på Messenger?

Du kan permanent återkalla ett meddelande som du har skickat eller bara dölja ett meddelande från din vy. Om du väljer Återkalla för dig ser andra i chatten fortfarande meddelandena på sin chattskärm. Om du väljer Återkalla för alla kan personer i chatten inte se det återkallade meddelandet.

Vad menas med förslag på Messenger?

Du kan använda förslag som visas i Messenger för att svara på meddelanden. Förslag kan visa information som är kopplad till ditt Facebook-konto eller svar som skapats av företag som hjälper dig att svara snabbare.

Varför får jag förslag på vänner på FB?

De beskriver det som ett förslag på människor som man kanske känner baserat på intressen, gemensamma vänner, städer eller platser man ofta besöker. Dock är platstjänster inte alls det mest troliga faktorerna till vilka Facebook föreslår att du ska bli vän med.

Varför visar Messenger att man är aktiv när man inte är det?

När din Aktivitetsstatus är av: Om du inaktiverar aktiv status på en plats visas du fortfarande som aktiv eller nyss aktiv för dina vänner och kontakter på alla andra platser där du använder Facebook eller Messenger om du inte även inaktiverar inställningen där.

Varför går det inte ta bort meddelande på Messenger?

Den som vill radera ett meddelande klickar bara på det och får då möjligheten att välja om man vill radera meddelandet för samtliga deltagare i konversationen eller bara för sig själv. Den chattbubbla som eventuellt plockas bort ersätts med en text om att meddelandet raderats samt vem som raderat det.

Kan inte återkalla meddelande?

Återkalla och ersätta ett meddelande Du måste dubbelklicka för att öppna meddelandet. Du kan inte återkalla meddelandet genom att markera det så att det visas i läsfönstret. Om du har det klassiska menyfliksområdet går du till fliken Meddelande och väljer Åtgärder för att > Återkalla detta meddelande.

Share this post