Allmänning

Var koper kandisar sina klader?

Var köper kändisar sina kläder?

Tise är en app där du lätt kan leta efter vintagekläder i speciella kategorier. Många influencers och kändisar säljer sina kläder här.

Vart är bäst att sälja kläder?

På nätet dominerar appar som Tradera, Sellpy, Tise tillsammans med sajter som Vestiaire Collective, och facebookgrupper som Labels We Love (för skandinaviska varumärken) och Circle of Clothes.

Vem köper second hand?

Second hand-sajter – mötesplatser för försäljning och köp av begagnade kläder, till exempel Reuse.se, Klädbyte.se, Trendsales.se. Kläd-/modesajter eller -forum – kan ha köp-/säljavdelning, till exempel Bubbleroom.se, Stylesearch.se. Bloppis – loppmarknad i bloggform.

Vem köper vintagekläder?

Så vill du sälja gamla kläder kontakta Vintage Corner. Det som du tycker är en hög av gamla kläder är för någon annan jättefina vintagekläder. Så Vintage Corner köper gärna dina gamla kläder! Ring eller maila oss så får du listan med våra inköpspriser!

Var säljer man märkeskläder?

Sellpy. Perfekt sajt för att sälja begagnade märkeskläder. Du beställer hem påsar helt gratis som du sedan fyller med det som ska säljas. Sedan hämtas påsen vid din dörr och allt som Sellpy värderar till mer än 50 kronor läggs ut till försäljning.

Var ska jag köpa kläder?

Här på Zalando finner du därför alla stilar representerade, helt enkelt för att alla typer av uttryck har sin speciella charm. Den stora fördelen med att handla kläder online är att du kan ta all tid i världen på dig att söka runt bland spännande kläder och därigenom hitta din speciella stil.

Vart kan man lämna in kläder och få pengar?

Många second hand-butiker tar emot gamla eller nya kläder som folk inte längre vill ha, men butiker som Myrorna och dylikt ger ing a pengar till de som lämnat in dem när de sedan säljs. Det gör däremot många mindre butiker som antingen har en liten hylla avsedd för begagnade kläder eller som enbart säljer second hand.

Var är det bäst att sälja saker?

Marketplace /FB – bra och enkelt och gratis, funkar ju bäst i närområdet och här kan du sälja allt men jag tycker att möbler och leksaker har funkat bäst för mig, även en del kläder. Tradera – kostar om du säljer, men inte mycket, här säljer jag småsaker och kläder, sånt som går att skicka.

Får man pengar om man lämnar kläder på second hand?

Inlämning och betalning Många second hand-butiker tar emot gamla eller nya kläder som folk inte längre vill ha, men butiker som Myrorna och dylikt ger ing a pengar till de som lämnat in dem när de sedan säljs.

Var kan man sälja second hand?

Var köper man 80 tals kläder?

På Temashop.se hittar du ett stort urval av 80-talet dräkter för både kvinnor och män. Ta reda på din inre Patrick Swayze eller Brooke Shields och spring ut på dansgolvet som om det var 1982!

Är det värt att köpa märkeskläder?

Kläder av hög kvalité håller längre så det kan vara lönt att betala lite extra. Märken på kläder brukar anses som en kvalitéstämpel, men det finns undantag. Några märkeskläder är dyra men är ändå av låg kvalité, så det gäller att vara vaksam.

Share this post