Allmänning

Kan man se hemliga meddelanden pa Messenger?

Kan man se hemliga meddelanden på Messenger?

Från startsidan i Messenger trycker du på profilsektionen (den lilla siluettikonen uppe till höger). Skrolla ner tills du hittar Hemliga konversationer och tryck på den. På nästa sida aktiverar du Hemliga konversationer-reglaget, och vips har Hemliga konversationer aktiverats för den här enheten.

Varför hemlig konversation Messenger?

En hemlig konversation på Messenger är krypterad under hela processen, vilket betyder att meddelandena enbart är avsedda för dig och den andra personen – inte någon annan, inklusive oss. Tänk på att personen du skickat meddelandet till kan välja att dela konversationen med andra (t. ex. genom en skärmdump).

Vad innebär arkivera på Messenger?

Tryck länge på varje konversation som du vill arkivera eller radera. om du vill lägga de valda konversationerna i arkivet. Arkiverade konversationer försvinner från startskärmen, men de går fortfarande att läsa.

Vart hittar man hemliga konversationer på Messenger?

Vad kan jag skicka i en end-to-end-krypterad konversation i Messenger? Den här funktionen är inte tillgänglig på Android-appen, men den är tillgänglig på dessa enheter.

Vad är Försvinnaläge på Messenger?

Försvinnaläget i Messenger innebär att visade meddelande försvinner efter att de blivit lästa, Om någon tar en skärmbild eller spelar in skärmen så får vi ett meddelande om det och det går att anmäla en chatt och då inkluderas tillfälliga meddelande upp till 1 timme efter att de försvinner.

Vad händer när man arkiverade meddelanden på Facebook?

Om du arkiverar en konversation döljs den från din inkorg tills nästa gång du chattar med den personen. Om du tar bort en konversation permanent tas meddelandehistoriken bort från din inkorg. Tryck på Chatt så visas dina konversationer. Svep åt vänster över konversationen som du arkivera.

Vad är hemligt meddelande på Messenger?

Hemliga konversationer Nu kan du starta krypterade konversationer i Messenger som ingen kan se. Genom en ”end-to-end”-kryptering kan inte ens Facebook se meddelandena. Du aktiverar läget genom att starta en konversation som vanligt och trycker sedan på ”Gå till hemlig konversation” – bara att chatta i hemlighet.

Hur vet jag om någon blockerat mig på Messenger?

Sök deras profil Det är därför en av de enklaste sakerna du kan göra är att leta efter profilen för den personen som du ville prata med. Om någon har blockerat oss på Facebook Messenger har de gjort det för att de har blockerat oss på Facebook (åtminstone i de flesta fall).

Share this post