Frågor

Hur anvander man Reddit?

Hur använder man Reddit?

Reddit är en social nyhetssida på Internet. Användare (även kallade redditors, eller redditörer på svenska) kan förutom att läsa innehållet också posta egna länkar till innehåll på nätet eller posta ”self”-poster som innehåller användarskapad text.

Vad är karma Reddit?

Karma är summan av poäng som tjänas genom kommentarer och inlägg i hela Reddit över olika subreddits. Det är ditt rykte, så att andra Reddit-användare kan se om du har en bra ställning på plattformen, eller om du är en dålig deltagare, helt ny användare eller komplett bedragare.

Är Reddit farligt?

Reddit är utformad för vuxna, inte barn. Innehåll som delas såsom länkar, foton, videor och textinlägg innehåller en mängd information från roliga memes till skrämmande utmaningar eller farlig desinformation. Risker inkluderar attacker från rovjägare, dataläckor, desinformation, farliga onlineutmaningar.

Hur många använder Reddit?

8 procent av alla internetanvändare använder någon gång Reddit, 3 procent dagligen. Skillnaderna mellan könen är stora. 14 procent av männen har någon gång använt Reddit jämfört med 2 procent av kvinnorna.

Vad är Reddit Sweden?

Reddit-användare kan också skapa sina egna inriktade sektioner som kallas subreddits. Ett exempel på en sådan är den svenska (r/sweden), där man kan posta länkar och kommentera. Från och med maj 2020 rankas Reddit som den 19:e mest besökta webbplatsen i USA och i världen, enligt Alexa Internet.

Vem använder Reddit?

Det är stor skillnad mellan könen i användandet av Reddit. 17 procent av alla män använder Reddit jämfört med 4 procent av kvinnorna.

När kom Reddit?

Från Wikipedia

Historia
Grundat 23 juni 2005
Grundare Steve Huffman Alexis Ohanian
Övrigt
Webbplats www.reddit.com

Är Reddit lagligt?

Från och med maj 2020 rankas Reddit som den 19:e mest besökta webbplatsen i USA och i världen, enligt Alexa Internet….Reddit[redigera | redigera wikitext]

Reddit Inc.
Typ Privat
Huvudkontor San Francisco, Kalifornien, USA
Nyckelpersoner Steve Huffman (medgrundare och VD)
Historia

Är Reddit säkert?

Reddit är utformad för vuxna användare, inte barn. Den är ingen säker plats för barn eller yngre tonåringar på grund av risker inklusive rovjägare, desinformation och dataläckor. Den lägst rekommenderade åldern för en tonåring att bör besöka Reddit är 15.

Share this post