Populära

Nar kommer Ninjago sasong 14?

När kommer Ninjago säsong 14?

Säsong 14 och 15 av LEGO Ninjago kommer att kunna ses i Storbritannien från nästa vecka, starting måndagen den 19 april.

Var kan man se Ninjago säsong 14?

Se Ninjago – Streama tv-serier | HBO Max.

Vart kan man se Ninjago säsong 13?

LEGO Ninjago | Netflix. Netflix och tredje part använder cookies och liknande tekniker på den här webbplatsen för att samla in information om din webbanvändning.

Hur många säsonger finns det av Ninjago?

14Ninjago: Masters of Spinjitzu / Antal säsonger

När kommer en ny säsong av Ninjago?

LEGO NINJAGOs säsong 2022 kommer att ha minst 12 avsnitt LEGO Ninjago is bekräftat att den fortsätter till och med 2022 och till 2023 och sidart av 2022 års innehåll kommer åtminstone att innehålla en utbud av serier utforska Garmadons äventyr, som mystiskt försvann i slutet av en ny säsong.

När kommer nästa säsong av Ninjago?

I ett uttalande som meddelar framtiden för LEGO NINJAGO’s Cole efter bortgången av hans tidigare röstskådespelare, Kirby Morrow, avslöjades viktiga detaljer för den kommande säsongen 2022, med en retning om att Cole skulle vara en av några karaktärer som skulle vara involverade i historien.

Vart kan man se LEGO Ninjago?

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu | Netflix.

När kommer Ninjago säsong 12?

Ninjago säsong 12 heter Prime Empire, vilket redan har bekräftats av Cartoon Network. Kanalen har ännu inte meddelat något släppdatum men har sagt att teamet förbereder sig för en vårsläpp under första kvartalet 2020. Om allt går enligt plan, skulle Ninjago säsong 12 troligen släppa någon gång i April 2020.

När kommer Ninjago säsong 11?

Vår ambition att alltid hålla Ninjago övertygande och intressant är kärnan i den fortsatta populariteten hos Ninjago. En konkret information är att en teaser för den nya säsongen kommer den 26 maj – kanske det faktiskt kommer att ge fansen verklig information om vad som kommer nästa.

Var kan man se Ninjago säsong 11?

Vart kan man se alla Ninjago säsonger?

Share this post