Frågor

Hur doljer man nagons story pa Instagram?

Hur döljer man någons story på Instagram?

För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories. Svårare än så är det inte!

Kan man få notiser från Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone: Tryck på överst till höger. Tryck på bredvid Inlägg, Händelser, Reels eller Videor för att aktivera eller inaktivera aviseringar. Eller tryck på bredvid Livevideor och välj ett aviseringsalternativ.

Vad är begränsa på Instagram?

När du begränsar någon: Kan den personen inte se när du är inloggad eller om du har läst personens meddelanden. Kommer personens nya kommentarer om dina inlägg bara att synas för just den personen. Du kan välja att visa kommentaren genom att trycka på Visa kommentar.

Kan man stänga av stories på Instagram?

Så här gör du för att stänga av Instagram Stories Börja med att logga in på Instagram. Sen så trycker och håller kvar en stund över den Instagram Story som du vill stänga av. Nu så trycker du på Dölj. Sen kommer du få frågan om du verkligen vill dölja den här händelsen.

Vill inte se någons story?

1. Överst i flödet trycker du och håller nere på profilbilden för personen vars händelse du vill dölja. 2. Välj ”Dölj”.

Hur inaktiverar man någon på Instagram?

Tryck på deras användarnamn från deras flöde eller händelseinlägg, eller tryck på och sök efter deras användarnamn för att gå till deras profil. Tryck på Följer nedanför personens profilbild. Tryck på Inaktivera.

Får inte Notiser från Instagram iPhone?

Ställa in platsbaserade notiser Gå till Inställningar > Integritet > Platstjänster och tryck sedan på en app för att stänga av eller aktivera notiser baserat på din plats.

Hur får jag notiser?

Viktigt!

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Appar och aviseringar. Aviseringar.
  3. Tryck på Aviseringar på låsskärmen eller På låsskärmen under Låsskärm.
  4. Välj Visa aviseringar med och utan ljud. På vissa telefoner väljer du Visa allt aviseringsinnehåll.

Kan man se vilka man blockerat på Instagram?

Börja med att söka rätt på personen du vill blockera. Klicka sedan på de tre prickarna högst upp till höger för att komma åt inställningsmenyn för den aktuella profilen. 2. Högst upp i listan finns alternativet Blockera.

Hur tar man bort Dölj händelse på Instagram?

Tryck på Sekretess och sedan på Händelse. Tryck på antalet personer bredvid Dölj händelse från. Välj dem du vill dölja din händelse från och tryck sedan på Klar (iPhone) eller (Android) eller tryck bakåt i det övre vänstra hörnet (Android). Om du vill visa din händelse för någon trycker du på för att avmarkera dem.

Varför Avföljer man på insta?

Avföljer när det visar sig att jag hade fel.” “Följer pga känner, av nyfikenhet eller av allmänintresse (typ tidningar, teatrar, etc). Avföljer egentligen bara om någon lägger upp samma foto (typ) om och om igen.”

Share this post