Blogga

Vad ar Spotlight pa Snap?

Vad är Spotlight på Snap?

Välkommen till Spotlight, en underhållningsplattform för användargenererat innehåll på Snapchat där du kan njuta av några av de mest underhållande Snapparna från Snapchats community.

Hur länge sparar Snapchat?

Hur länge vi behåller din information Från vår sida innebär det att de flesta meddelanden – som Snappar och chattar – som skickats i Snapchat raderas automatiskt från våra servrar som standard efter att vi upptäcker att de har öppnats av alla mottagare eller har löpt ut.

När Syns man inte på Snapkartan?

Snappar som har skickats in till Vår Story och Snap-kartan kan visa sig på kartan – men inte alla Snappar kommer att visas där. De flesta av dessa snappar på kartan är utvalda genom en automatiserad process. När det ser ut som något intressant är på gång kan en miniatyrbild i en Story visas på kartan!

Hur tar man bort en spotlight på Snap?

Hur man hittar Spotlights

  1. Öppna Snapchat-mobilappen.
  2. Svep höger till vänster två gånger från huvudkameraskärmen.
  3. Den första svepningen tar dig till Stories. Den andra svepningen är Spotlight.
  4. Väl i Spotlight sveper du uppåt för att ladda nya videor.
  5. På sidan av en Spotlight-video ser du alternativ för att:

Kan man tjäna pengar på Snap?

För att kunna tjäna pengar måste de Snappar du lämnar in till Spotlight följa våra riktlinjer för innehåll och villkor. Du måste vara 16 eller äldre för att tjäna pengar.

Hur man sparar bilder från Snapchat?

Du har tre alternativ för var du vill spara dina snaps. Om du klickar på Memories alternativet sparas dina snaps i Memories. De Memories & Camera Roll alternativet sparar snaps till båda Memories och den Camera Roll. Klicka på Camera Roll Only alternativ att spara snaps till Camera Roll endast.

Varför ser jag inte vänner på Snapkartan?

Välj vissa vänner att dela din plats med Vänner som du väljer meddelas inte när du väljer dem. Om en vän inte är med på listan kan det bero på att hen inte har lagt till dig som vän på Snapchat.

Share this post