Allmänning

Kan inte verifiera Microsoft konto?

Kan inte verifiera Microsoft konto?

På sidan Grunderna om säkerhet väljer du knappen Uppdatera information. Du uppmanas att logga in om du inte redan är inloggad på ditt Microsoft-konto. Du kan bli ombedd att ange en verifieringskod för att kunna fortsätta.

Varför funkar inte Microsoft Authenticator?

Du måste gå till Inställningar manuellt aktivera behörigheten. Tillåt inte: Om du väljer det här alternativet blockeras du från att komma åt resursen. Om du ändrar dig måste du gå till Inställningar manuellt aktivera behörigheten.

Kan inte logga in med Microsoft Authenticator?

Innan du kan använda Microsoft Authenticator måste du: Ladda ned och installera Microsoft Authenticator appen. Om du inte har gjort detta än kan du gå till Ladda ned och installera appen. Lägg till arbets-/skolkonton, personliga konton och konton från tredje part i Microsoft Authenticator program.

Varför kan jag inte installera Office 365?

Mer information finns i Varför går det inte att installera Office 365 eller Office 2019, 2016 i Windows XP och Windows Vista? Kontrollera att datorn uppfyller de lägsta systemkraven för installation av Office. Se Systemkrav för Office för en lista på ytterligare krav.

Kan inte verifiera Google?

Om du inte får möjlighet att verifiera din identitet kan du göra följande: Fortsätt vara inloggad på Google-kontot på Android-enheten i minst sju dagar. Försök sedan igen….Telefonen är inte tillgänglig

  • Kontrollera att telefonen är ansluten till internet.
  • Kontrollera att du är inloggad på kontot på telefonen.

Får inte verifieringskod från Google?

Du fick ingen verifieringskod Du kan ha fått ett meddelande från Google i stället. Läs om varför vi rekommenderar meddelanden från Google i stället för verifieringskoder via sms. Om vi upptäcker något ovanligt med hur du loggar in, till exempel din plats, kanske du inte kan få en verifieringskod via sms.

Hur loggar jag in på Authenticator?

Konfigurera Google Authenticator

  1. Öppna Google-kontot på enheten.
  2. Tryck på Säkerhet högst upp i navigeringspanelen.
  3. Tryck på Tvåstegsverifiering under Logga in på Google.
  4. I avsnittet Lägg till fler andra steg för att verifiera din identitet trycker du på Konfigurera under Authenticator-appen.

Var hittar jag Autentiseringsappen?

Bläddra ned och tryck på Inställningar och sedan på Säkerhet och inloggning. Bläddra ned och tryck på Använd tvåfaktorsautentisering. Tryck på Autentiseringsapp och sedan på Lägg till en ny app.

Hur autentiserar man på Microsoft tjänster?

Appen Microsoft Authenticator är tillgänglig för Android och iOS. Om du behöver bättre skydd kan du kräva ett lösenord tillsammans med ett fingeravtryck, ansiktsigenkänning eller en PIN-kod. Detta kallas tvåstegsverifiering.

Hur installerar jag Office 365?

När du har registrerat dig för Microsoft 365 kan du och dina anställda installera Office-appar.

  1. Logga in på Administrationscenter för Microsoft 365 och välj Office-mjukvara.
  2. Under Språk väljer du det språk du vill använda och välj sedan Installera.
  3. Välj Kör när du blir ombedd om detta.

Har jag 32 eller 64 bitars Office?

Öppna valfri Office-app, till exempel Word, och skapa ett nytt dokument. Gå till Word och välj om Word. I dialogrutan som öppnas kan du se versionsnumret samt licenstyp.

Kan inte verifiera Samsung konto?

Share this post