Allmänning

Hur mycket kostar TiVo?

Hur mycket kostar TiVo?

Kostnad: Tivo Max: 279 kr i tre månader, därefter 439 kr/månad.

Kan jag styra min tv med TiVo fjärrkontrollen?

Gör en inställning så att din TiVo- fjärrkontroll kan styra din tv eller ljudanläggning. Då kan du lägga undan en fjärr- kontroll. Du kan stänga av och slå på och även justera ljudet på din tv eller ljudanläggning och byta ingång på din tv.

Varför fungerar inte TiVo?

Starta eventuellt om router och mediaomvandlare (normalt sett skall du inte behöva starta om TiVo-boxen). För att utesluta att problemet beror på nätverkssladdar eller annat i huset bör du dra en kabel direkt från routern till TiVo-boxen. Säkerställ att kabeln är av god kvalitet.

Vad kostar en TiVo box?

Om du väljer att köpa TiVo-boxen kostar den 3 495:-.

Vad ingår i TiVo?

TV Bas med TiVo är Com Hems baspaket med de populäraste svenska kanalerna. Kanaler som för närvarande ingår i TV Bas med TiVo1): Om du väljer ett större grundabonnemang får du bland annat tillgång till Com Hem Play och kan då se dina tv-kanaler och playtjänster på din dator, surfplatta eller mobil.

Hur får man text på Comhem play?

För att se texten väljer du in text-tv-sidan 199 med fjärrkontrollen.

Kan inte byta kanal på tv?

Testa gärna att byta ut HDMI-kabeln. Om inte kanalsökning hjälper, eller att stå kvar på kanalplatsen 60 minuter, kan det vara aktuellt med en fabriksåterställning. Känner man sig varm i kläderna kan man göra den själv. På boxens fjärrkontroll väljer man oftast Meny och därefter Inställningar.

Hur fungerar TiVo?

COM HEM PROGRAMKORT ANVÄNDS INTE MED TIVO-BOXEN Om du har ett programkort sedan tidigare, stoppa inte in det i springan på baksidan av boxen. För att koppla ihop TiVo-boxen med ditt bredband behövs någon eller några av följande utrustningar, som du redan har eller kan köpa till.

Kan man lägga till appar i TiVo?

Lägg till valfri app Hitta appar genom att antingen bläddra bland utvalda appar under förstoringsglas-symbolen eller söka efter specifika appar med röstsök eller tangentbordet som visas på skärmen. När du hittat den app du vill ha, välj Installera och följ instruktionerna.

Hur installerar man Com Hem?

På Mina Sidor på comhem.se hittar du en personlig installationsguide som är en anpassad guide för just dina tjänster och din utrustning. Koppla HDMI-kabeln till din tv. Koppla HDMI-kabeln till din tv. Koppla nätadaptern till ett eluttag.

Vad kostar en digitalbox från Com Hem?

Du beställer digitalboxen från ComHem kundservice på telefon 90 222. Boxen ingår kostnadsfritt. Boxen och dess kablage tillhör lägenheten och ska därför lämnas kvar i lägenheten vid avflytt.

Share this post