Rekommendationer

Vad ar Kajabi?

Vad är Kajabi?

Vad är Kajabi? Content marketing platform designed to help digital entrepreneurs and small businesses utilize customizable templates to create and sell engaging content in the form of online courses or coaching programs. Influencers can use Kajabi to build personalized websites, theme-based landing pages, and emails.

Vad kostar Coursio?

Utbildningen kostar 4 900 kronor inkl. moms. För att gå MI webbutbildning behöver du skapa ett kundkonto här hos Coursio, tjänsten som vi använder för våra webbkurser- och utbildningar. Kundkontot innehåller din e-post samt för och efternamn.

Hur skapar man en online kurs?

Hur bygger man en webbkurs?

  1. DIN KURSIDÉ Allting börjar med research där du behöver prata med dina kunder och målgrupp, så att du skapar en kurs som både efterfrågas och där man är villiga att betala.
  2. PLANERA INNEHÅLLET.
  3. VÄLJ RÄTT MEDIATYP(ER)
  4. ANVÄND VIDEO.
  5. PRODUCERA WEBBKURSEN.
  6. VÄLJ KURSPLATTFORM.
  7. MARKNADSFÖR DIN ONLINEKURS.

Vad kostar en Webbkurs?

Om man inom projektet skall ta fram helt nytt innehåll eller jämka samman olika intressegrupper som bevakar sina innehållsområden behöver man lägga på minst 50% i sin budget. 250.000-350.000 kr är ett vanligt pris för en kurs.

Hur startar man en kurs?

Exempel på innehåll i en starta eget-kurs:

  1. Formulera en affärsidé
  2. Skapa en affärsplan och en marknadsplan.
  3. Olika företagsformer.
  4. Budgetering.
  5. Grunderna i företagsekonomi.
  6. Registrering av företag.
  7. Hur du registrerar din verksamhet.
  8. F-skatt.

Är kurser gratis?

1. Coursera. Coursera.org är en hemsida som samarbetar med universitet och organisationer runt om i världen och skapar gratis online-kurser inom en mängd olika områden. Här finns något för alla och de har en stor sökbar databas där du kan hitta det som intresserar dig och mycket till!

Vad är det företagsekonomi 1?

I kursen Företagsekonomi 1 får du lära dig ekonomiska begrepp och modeller. Du får kunskaper om hur en marknad fungerar och lär dig marknadsföring, kalkylering, bokföring och bokslut. Du lär dig hur företagen agerar i en modern marknadsekonomi och vilka krav samhället ställer på företagen genom lagar och förordningar.

Hur fungerar kompetensutveckling?

Kompetensutveckling handlar om att utveckla de kunskaper och färdigheter som uppnåtts genom både personlig utveckling och karriär. Bildningen omfattar många typer av lärande – allt från univeritetskurser och kurser på utbildningsföretag till konferenser, mässor och informella möten.

Hur arbetar man med kompetensutveckling?

Så här driver du din kompetensutveckling i arbetet

  • Använd ditt utvecklingssamtal. Där kan du diskutera dina behov och komma överens med din chef om vilken kompetensutveckling du behöver för ditt arbete.
  • Planera din kompetensutveckling.
  • Börja använda din nya kunskap från kompetensutvecklingen i jobbet.
  • Följ upp din plan.

Kan man jobba när man pluggar på distans?

Om du väljer att studera på distans kanske du kan jobba samtidigt som du studerar. Då är det viktigt att du har koll på CSN:s fribelopp. Fribeloppet är den summa pengar du får tjäna utan att det påverkar din rätt till bidrag.

Share this post