Blogga

Varfor kan jag inte ladda ner Instagram pa min iPhone?

Varför kan jag inte ladda ner Instagram på min iPhone?

Om du inte kan hämta eller uppdatera appar på din iPhone eller…

  • Öppna App Store och logga in. Om en blå kontosymbol visas högst upp i App Store är du kanske inte inloggad.
  • Uppdatera appen manuellt.
  • Kontrollera ditt betalningssätt.
  • Prioritera nedladdningen.
  • Starta om enheten.
  • Kontakta Apple.

Varför fungerar inte min Instagram?

Om Instagram ändå inte fungerar, måste vi kontrollera om applikationen har tillgång till mobildata av vår smartphone. För att göra detta måste vi komma åt avsnittet Mobildata inom inställningarna för vår terminal, välja Instagram och kontrollera om det inom applikationsalternativen har tillgång till internet.

Varför går det inte uppdatera iPhone?

Ta bort och hämta uppdateringen igen Om du fortfarande inte kan installera den senaste versionen av iOS eller iPadOS försöker du hämta uppdateringen igen: Gå till Inställningar > Allmänt > [enhetens namn] lagring. Hitta uppdateringen i listan över appar. Tryck på uppdateringen och tryck sedan på Radera uppdatering.

Hur skaffar man Instagram på iPhone?

Installera Instagram på din iPhone / iOS Instagram-appen i App Store. Öppna Apple App Store och sök efter Instagram. Installera appen och öppna den när installationen är helt färdig.

Varför strular Instagram?

Testa alltid att starta om telefonen eller surfplattan först om du har problem med Instagram. Om det inte hjälper att starta om enheten kan du testa att använda Instagram både på wifi och mobildataanslutningen för att se om problemet beror på en svag wifi- eller mobildataanslutning.

Varför uppdateras inte Instagram flödet?

En av de vanligaste anledningarna till att Instagram inte uppdaterar ditt flöde är en långsam eller laggy Internet anslutning. Eftersom anslutningen inte är tillräckligt snabb kan Instagram inte ladda de senaste bilderna och videorna.

Kan inte uppdatera iPhone 6 till iOS 12?

Gå till Inställningar > Allmänt > Programuppdatering. Tryck på Uppdatera automatiskt och aktivera sedan Hämta iOS-uppdateringar. Aktivera Installera iOS-uppdateringar. Din enhet uppdateras automatiskt till den senaste versionen av iOS eller iPadOS.

Var hittar jag borttagna appar?

Besök Play butik app på startskärmen och tryck på ikonen med tre horisontella linjer. Steg 2. På menylistan, välj Mina appar och spel möjlighet att gå till applistan. Tryck sedan på Alla fliken för att visa alla appar som du har laddat ner, inklusive de nyligen raderade appar.

Share this post