Rekommendationer

Hur andrar man sin sekretess pa TikTok?

Hur ändrar man sin sekretess på TikTok?

Andra användare kan bestämma om de vill tillåta nedladdningar av sina videos, men för användare i åldrarna 16–17 ändras nu standardinställningen till av, om de inte väljer att aktivera den. – Standardinställningen för ”Föreslå ditt konto till andra” stängs av för användare i åldrarna 13–15.

Hur gör man sitt TikTok-konto inte privat?

För att göra din TikTok -profil privat, gå till din TikTok -profil genom att trycka påmoi”Symbol i det nedre högra hörnet.

  1. Knacka på de tre punkterna i hörnet som visas och välj på fliken Konton Sekretess och säkerhet.
  2. Du hittar en markör som heter ’Privat konto”Det är inaktiverat.

Hur får jag tillbaka mitt TikTok-konto?

Till vilken praktiskt taget någon annan plattform, för att återställa vårt TikTok-konto, måste vi kontakta oss via e-post med plattformen. När det gäller TikTok är e-postmeddelandet [email protected]. I det här e-postmeddelandet måste vi ange vårt användarkonto och den användning du gör av denna plattform.

Varför kan jag inte följa folk på TikTok?

Visningstid på TikTok Har du låg visningstid på din video i teststadiet kommer videon att sluta visas för fler användare.

Hur gammal ska man vara för TikTok?

Som förälder är det viktigt att förstå varför appen har en åldersgräns – och att även yngre barn än 13 år kan vara uppfinningsrika och lyckas skaffa sig en TikTok-profil.

Kan inte logga in på mitt TikTok konto?

Funkar det ändå inte så testa att logga in från någon annans telefon för att kolla att det inte är din telefon eller version av appen som är problemet. Om inte det heller fungerar – radera då appen från din telefon och ladda ner den igen. I sista hand får du försöka kontakta Tiktok på [email protected].

Varför raderas TikTok konton?

Tiktok-konton raderas efter ålderskontroll.

Får barn ha TikTok?

För att kunna använda appen TikTok finns en åldersgräns på 13 år, men för alla under 18 år krävs också tillstånd för förälder eller vårdnadshavare.

Share this post