Frågor

Hur fungerar iPhone 13?

Hur fungerar iPhone 13?

iPhone 13 Pro är gjord för svagt ljus. Vidvinkelkameran har en större bländaröppning och vår största sensor någonsin – och LiDAR-tekniken ger fantastiska porträtt i nattläge. Även ultravidvinkelkameran har större bländaröppning, men också snabbare sensor och en ny funktion för autofokus.

Har iPhone 13 USB-C?

Nej, iPhone 13 serien har inte USB-C. De iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max alla har en Lightning -port. Du kan dock köpa en Lightning-till-USB-C-kabel som låter dig ansluta din iPhone 13 till en USB-C-laddare eller port på en dator.

Vad kostar Apple 13?

Det billigaste priset för Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB just nu är 11 701 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Mobiltelefoner med ett genomsnittligt betyg på 4.1 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 46 butiker.

Kan man ladda iPhone 13 med gammal laddare?

Ladda iPhone 13 med en gammal laddare Om du har en gammal iPhone kan du använda en befintlig Lightning till USB-A-kabel med den konventionella USB-A-strömadaptern för att ladda iPhone 13.

Kan man ladda iPhone 13 med vanlig laddare?

Den laddar fullt på bara 45 minuter, och laddas som tidigare med den magnetiska laddkabeln. Kabelns andra ände är USB-C och fungerar bra med samma laddare som du laddar din iPhone eller iPad med.

Har någon iPhone USB-C?

De flesta nya prylar i alla dessa kategorier använder redan usb-c. Det stora undantaget är Apples Iphone. Medan Ipad numera har usb-c i alla utom den billigaste modellen har Iphone fortfarande samma lightning-kontakt som den har haft sedan Iphone 5.

Vilken laddare till iPhone 13 Pro?

Du kan också använda en trådlös laddare iPhone 13 för att ladda telefonen. Här kan du välja mellan en ”vanlig” trådlös laddare där du placerar din iPhone direkt på en laddningsplatta eller en Magsafe laddare som fäster på din telefon med magneter. Om du vill ladda riktigt snabbt så är Magsafe att föredra.

Hur mycket kostar en iPhone 13 Elgiganten?

IPhone 13 Pro Max smartphone har fantastisk hållbarhet och högteknologiska funktioner som en 120 Hz ljus OLED-pekskärm och en professionell 12Mpx trippelkamera. Dess A15 Bionic-processor ger dig hisnande möjligheter och har 5G-anslutning….Vi har ändrat ditt val.

Ränta 0,00%
Admin.avg 39.-/mån
Uppl.avg 395.-
Antal bet 12

Vad ingår när man köper iPhone 13 Pro?

Detta ingår Lådan innehåller en usb-c till Lightning-kabel för snabb laddning. Den kan anslutas till usb-c-strömadaptrar och datorportar. Vi vill uppmuntra dig att återanvända dina befintliga usb-a till Lightning-kablar, strömadaptrar och hörlurar som är kompatibla med de här iPhone-modellerna.

När kommer iPhone 13 ut i Sverige?

När kommer det en ny iPhone? Vi ställer oss många den frågan, och det senaste svaret kom 8 mars 2022, när iPhone SE (Generation 3) lanserades tillsammans med nya färger på iPhone 13 och iPhone 13 Pro-serien från september 2021.

När kommer iPhone 13 till butik?

Alla iPhone 13- och iPad-modeller kommer att finnas i butik och levereras till kunder från fredagen den 24 september. Nu är det enklare än någonsin att handla online på Apple Online Store eller i butik, tack vare en helt omgjord onlinebutik.

Share this post