Allmänning

Hur mycket tjanar man pa att blogga?

Hur mycket tjänar man på att blogga?

25 800 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad är att blogga?

En blogg eller webblogg (på engelska blog eller weblog) är en webbplats som uppdateras ungefär som en dagbok på nätet och där läsarna har möjlighet att kommentera inläggen. Webbjournal och loggbok är andra ord som används för att beskriva fenomenet.

Vad ska jag blogga om?

Reposta gamla bilder – Vad gjorde du i dag för ett, två eller kanske tre år sedan? Kolla i ditt bloggarkiv och blogga om det. Skriv ner en egen konspirationsteori – Låt din fantasi flöda eller dela med dig av dina åsikter/lista olika teorier. Blogga om personer som inspirerar dig.

Hur bloggar man från mobilen?

Blogger fungerar bäst för klassiska bloggar med textbaserade inlägg och bilder medan en tjänst som Flickr är helt inriktad på bildinnehållet. Många mobiler kan också kommunicera med Youtube – ett perfekt komplement om du vill infoga ett videoklipp på en blogg som bara stödjer stillbilder.

Vad är typiskt för bloggar?

Något som är gemensamt för alla bloggar är att de uppdateras regelbundet med nya inlägg och inläggen är i kronologisk ordning med de senaste inläggen överst. För det mesta står det även datum och tid för när inlägget publicerades. Bloggar är ofta ganska informella och personligt skrivna.

Var är det bäst att blogga?

Om du skapar en blogg eller webbplats för affärsändamål, anser vi till 100% att WordPress är det bästa alternativet. Det är helt kostnadsfritt, har öppen källkod, och gör det enkelt att skapa en professionell blogg tack vare många teman.

Vad kan man heta på sin blogg?

Bloggens namn När du bestämmer vad din blogg ska heta måste du ha i beaktan att namnet förmodligen kommer att följa med dig en bra tid framöver. Därför är det viktigt att du verkligen tänka igenom detta och väljer ett namn som du kan åldras med. Ett bra namn är även något som folk kommer ihåg.

Vad vill man läsa om i en blogg?

Ytterligare ett område som gör att man som bloggare får fler läsare är om man skriver om hur man lär sig olika saker och ting. Läsare vill läsa bloggar där de lär sig något nytt. Även här är det först och främst viktigt att ta reda på vad människor vill lära sig.

Vart ska man starta en blogg?

Vill du ha din blogg på eget webbhotell (binero.se, citynetwork.se) eller på en gratis plattform (blogg.se, wordpress.com, Nouw etc)?…Gratis plattform – fördelar

  1. Det är just – gratis.
  2. Enkelt att använda och komma igång.
  3. Gratisportaler som blogg.se och Nouw har ofta mycket trafik, vilket kan gynna din blogg.

Var kan man läsa bloggar?

Bloglovin fungerar som så att du skapar ett konto, lägger till de bloggar du vill följa och sedan kan du läsa via bloglovin.com eller i deras app. Där kan du välja att antingen klicka dig igenom blogg efter blogg eller läsa alla senaste inläggen. Jag använder själv Bloglovins app för att läsa bloggar.

Share this post