Frågor

Vad betyder pilen i hogra hornet pa Instagram?

Vad betyder pilen i högra hörnet på Instagram?

Med Instagrams direkt meddelande kan du kommunicera med dina vänner och dina följare i form av direkt meddelande även känt som DM. Ikonen för direkt meddelande ser ut som ett klassiskt pappers flygplan som du hittar i det högra hörnet längst upp i Instagram appen.

Vad betyder hjärta på Instagram?

Det är enkelt att gilla bilder du hittar – du klickar helt enkelt på hjärtat eller dubbelklickar på bilden. Vill du kommentera klickar du bara i pratbubblan för att få fram fältet där du kan skriva. När någon kommenterar eller gillar dina bilder får du ett litet meddelande i appen om just detta.

Kan man se vem som röstar på Instagram?

Detta i form av en så kallad ”sticker” för Instagram Stories. Man kan ge följarna maximalt två alternativ att rösta på, och följarna gör sitt val genom att helt enkelt klicka på något av alternativen. Resultaten av omröstningen visas upp i realtid och den som anordnat omröstningen kan se vem som röstat på vad.

Hur ser man frågorna på Instagram?

När huvudskärmen för Instagram ( husikonen ) tryck på din profilbild som du kan se längst upp till vänster, så att du kan se historien du publicerade med taggen Ifrågasättande. Nu, för att se alla mottagna frågor, svep nedifrån och upp och tryck sedan på formuleringen Visa alla, motsvarande artikeln Svar.

Vad betyder 🧡?

Orange hjärta 🧡 Orange symboliserar omtanke, värme och lycka. Det är en blandning mellan det röda och gula hjärtat, där rött står för kärlek medan gult för vänskap. Ett orange hjärta är därför en kombination av både kärlek och vänskap.

Vad kan man ställa för frågor på Instagram?

Den här gången, som vid andra tillfällen, Instagram har gjort det officiellt ankomsten av frågestickar till berättelser. Det vill säga att du kan ställa frågor till dina kontakter och följare för att få feedback eller helt enkelt veta deras åsikt om ett specifikt ämne.

Share this post