Allmänning

Hur laddar man ner en PDF-fil?

Hur laddar man ner en PDF-fil?

Så gör du för att ladda ned dokument

  1. Högerklicka på länken med filens namn.
  2. Välj ”Spara ner…” till din dator.
  3. Dubbelklicka på filen och öppna den nedladdade filen.

Hur sparar man ner som PDF?

Förhandsvisning eller Adobe Acrobat.

  1. Öppna dokumentet som du vill spara som en PDF-fil på datorn.
  2. Välj Arkiv > Skriv ut.
  3. Klicka på popupmenyn PDF och välj Spara som PDF.
  4. Välj ett namn och en plats för PDF-filen.
  5. Skydda dokumentet med ett lösenord genom att klicka på Säkerhetsalternativ.

Varför kan jag inte ladda ner PDF-filer?

Använd senaste versionen av de verktyg du använder Om du använder Adobe Reader för att läsa pdf-filer rekommenderar vi att du använder den senaste versionen för bästa resultat. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats. Ibland hjälper det att hämta en modernare version av den webbläsare du använder.

Vilket program krävs för att öppna PDF-filer?

Du behöver antingen Acrobat Reader DC eller Acrobat DC. Om du har båda programmen rekommenderar Adobe att Acrobat DC är standardprogrammet för att öppna PDF-filer. Du kan välja den installerade versionen av Reader eller Acrobat som standardprogram för att öppna PDF-filer.

Hur laddar jag ner en fil?

Tryck länge på det som du vill ladda ned. Sedan trycker du på Ladda ned länk eller Ladda ned bild. Öppna appen Nedladdningar om du vill se alla filer du har laddat ned på enheten. Läs mer om hur du hanterar nedladdade filer.

Kan man konvertera pdf till Word?

Öppna en pdf-fil i Acrobat DC.

  1. Öppna en pdf-fil i Acrobat DC.
  2. Klicka på Exportera pdf i den högra rutan.
  3. Välj Microsoft Word som exportformat och sedan Word-dokument.
  4. Klicka på Exportera. Om pdf:en innehåller skannad text kommer Acrobat Word-konverteraren att köra textigenkänning automatiskt.
  5. Spara den nya Word-filen:

Hur konverterar man en Word fil till pdf?

Konvertera Word-dokument till pdf:

  1. Öppna filen i Microsoft Word.
  2. Konvertera Word-dokument till pdf: I Windows: klicka på fliken Acrobat och klicka på ”Skapa PDF.”
  3. Skydda pdf: Välj ”Begränsa redigering” i dialogrutan om du vill hindra den färdiga pdf:en från att ändras utan din tillåtelse.
  4. Spara pdf-filen:

Varför kan jag inte läsa PDF i mobilen?

PDF-filer måste ibland laddas ner inte bara till en dator utan också till en smartphone. Och det är en sak att ladda ner, det är en helt annan att köra en fil. Men det brukade vara obekvämt att göra, för för detta måste du ladda ner och installera en tredjepartsapplikation.

Varför kan jag inte se PDF i mobilen?

Problemet är att PDF dokument skapas av olika kodning. Det som händer här är att Apple har problem med just de PDF dokument som kommer ifrån vår leverantör av den kodnings-plattform vi använder. Därav kan du se PDF dokument som kommer från andra.

Kan inte öppna PDF på mobilen?

Men det brukade vara obekvämt att göra, för för detta måste du ladda ner och installera en tredjepartsapplikation. Nu tillåter de flesta firmware som standard att du kan se PDF-filer. Och allt eftersom det finns applikationer som Google Drive. Öppna till exempel en webbplats och klicka på PDF-filen.

Hur vill du öppna filen?

Att öppna enskilda filer med ett visst program Du kan öppna filen även med något annat än standardprogrammet.. Högerklicka på filens ikon. Välj Open with (Öppna i appen) och därefter det program som du vill använda.

Share this post