Allmänning

Vad innebar det att inaktivera Facebook?

Vad innebär det att inaktivera Facebook?

Om du väljer att inaktivera sitt Facebook-konto tillfälligt innebär det en paus från Facebook där andra varken kan se eller gå in på din Facebookprofil. Dina inlägg, bilder och videoklipp finns kvar men är dolda så länge kontot är inaktiverat.

Hur gör man ett privat konto på Facebook?

Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på Sekretess i vänsterkolumnen. Här kan du välja om du vill göra dina inlägg offentliga eller endast synliga för vänner.

Vem kan hjälpa mig med Facebook?

Alla, förutom personer som du har blockerat, kan söka efter dig, men vad som visas i sökresultaten beror på vad du delat med dem. Sökresultaten följer dina sekretessinställningar, oavsett om det gäller information som du har delat eller andra inlägg som du taggats i.

Var hittar man inställningar på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone: Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar.

Kan man inaktivera Facebook och ha kvar Messenger?

Du kan fortsätta att använda Messenger även efter att du har inaktiverat ditt Facebook-konto. Om du har haft ett Facebook-konto och sedan inaktiverat det så aktiveras inte ditt Facebook-konto på nytt om du använder Messenger. Dina Facebook-vänner kan fortfarande skicka meddelanden till dig via Messenger.

Kan jag se vem som har besökt min profil på Facebook?

Nej, Facebook tillåter inte någon att spåra vilka som tittar på deras profil. Appar från tredje part har heller inte någon sådan funktion. Om du stöter på en applikation som påstår sig ha den funktionen bör du anmäla applikationen.

Hur ändrar man flödet på Instagram?

Genom att klicka på Instagram-loggan i toppen av appen i din telefon så kommer de här nya valen fram. Favoriter låter dig se det senaste från upp till 50 konton bland de du följer, vilka väljer du själv. Poster från de här favoriterna kommer också visas längre upp i ditt flöde.

Hur blir man offentlig person på Instagram?

Börja med att trycka på de tre strecken i högra hörnet på din profil. Gå sedan in på Inställningar -> Sekretess -> Kontosekretess och se till att det ser ut som på bilden ovan. Om det däremot är grönmarkerat så är ditt konto privat.

Share this post