Populära

Vilken ar bast iPhone XS eller XR?

Vilken är bäst iPhone XS eller XR?

Detta beror på vad du värderar hos din telefon. Om du fokuserar på pris, långvarigt batteri eller en färgglad design, välj då iPhone XR. Om du vill ha en smartphone med en högupplöst skärm och en dubbel bakkamera, då är valet iPhone XS.

Är iPhone XS bra?

Apple iPhone XS recension: Fortfarande en mycket kraftfull iPhone. Recension. Apple iPhone XS erbjuder en snabbare upplevelse, ett tuffare skal och en förbättrad kamera jämfört med föregångarna – även om det inte är lika bra för foton som iPhone 11 Pro. Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

Har iPhone XS bra kamera?

Framtill har iPhone XS en 7-megapixelkamera, som inte riktigt matchar iPhone 11s 12-megapixel främre kamera som tack vare den är den perfekta modellen för selfies. Båda telefonerna kan filma skarp 4K-video, vilket passar extremt bra tillsammans med iPhone XS högupplösta skärm.

Finns iPhone XS?

Mått och vikt kan variera beroende på konfiguration och tillverkningsprocess. iPhone XS och iPhone XS Max står emot vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter).

Vad är skillnaden på XS och XR?

Den första, största skillnaden syns direkt på framsidan. Iphone XR har en enklare skärm som använder lcd-tekniken. Oled-skärmarna i Iphone XS och Iphone XS Max bjuder på dramatiskt mycket bättre konstraster och en djupare, mer trovärdig svärta som bara oled-skärmar kan ge.

Har iPhone XS och XR samma skal?

Ja! Måtten mellan flera modeller skiljer sig endast med 0,1-0,2 mm, vilket gör att samma skal passar flera iPhone-modeller.

Är iPhone XS bättre än iPhone 11?

Hela fyra timmar mer batteritid under en dags användande för Iphone 11 Pro jämfört med Iphone XS är en stor förbättring. Det gör också att Iphone 11 Pro nu även klår den tidigare vinnaren Iphone XR i batteritid. Ännu bättre blir det för den som föredrar den större Iphone 11 Pro Max-storleken (fortfarande 6,5 tum).

Vilken iPhone borde man köpa?

Bäst i Apples nuvarande lineup av telefoner är utan tvekan iPhone 13. En bra, tydlig och ljusstark OLED-skärm kombinerad med företagets senaste systemchip (A15) bäddar för en framtidssäker produkt. Att telefonen även stödjer 5G-tekniken för riktigt snabba överföringshastigheter är heller inte fy skam.

Hur många kameror har iPhone XS?

Märkbart bättre kamera i Iphone Xs Det rör sig fortfarande om två kameror, båda med 12 megapixels upplösning, där den ena har det ”vanliga” vidvinkelobjektivet med en bländaröppning på f/1,8, medan den andra har ett teleobjektiv med en bländaröppning på f/2,8.

När kom iPhone XS ut i Sverige?

För Iphone XS och dess storasyskon kan de förhandsbokas från och med fredag den 14 september, för att sedan landa på butikshyllorna den 21 september.

Vad kostar iPhone XS?

Idag är lägsta pris på iPhone XS 64GB 7228 kr. För det priset får du en relativt ny modell med skärm från en av de främsta tillverkarna. En telefon som dessutom har en åttakärnig processor och 64 GB internminne. Denna modell är just nu en av våra populäraste mobiltelefoner med 4.67 av 5 i betyg.

Vilken iPhone är bäst XR eller se?

IPhone SE (2020) har samma enda kamera som iPhone 8 och iPhone XR men bättre XR genom att ha många av kamerans programvarufunktioner från iPhone 11.

Share this post