Populära

Varfor laser sig min Samsung?

Varför låser sig min Samsung?

Kanske är det dags att rensa telefonen och de appar du har uppe om det är där problemet ligger? Oavsett om du har en telefon med IOS eller Android som operativsystem kan det vara bra att rensa telefonen på bakomliggande appar (som är öppna) då och då. Det gör att risken för att mobilen fryser minskar.

Vad ska man göra när skärmen inte funkar?

Öppna appen Inställningar på telefonen….Obs!

  1. Aktivera säkert läge.
  2. Tryck på skärmen. Om skärmen fungerar i säkert läge beror problemet troligen på en app.
  3. Inaktivera säkert läge.
  4. Ta reda på vilken app som orsakar problemet genom att avinstallera nyligen nedladdade appar en efter en.

Varför låser sig skärmen på iPhone?

Starta om din iPhone eller iPad. Se till att bildskärmen är ren och fri från skräp eller vatten. Koppla från alla Lightning- eller usb-C-tillbehör. Om din skärm fungerar efter att du har tagit bort ett tillbehör testar du med ett annat uttag, en annan kabel eller laddare.

Får fart på mobilen?

Några tips för en snabbare smarttelefon Ju mer innehåll du har i mobiltelefonen, desto långsammare blir den. En bra vana är att föra över bilder och annat till din dator. Inte minst som säkerhetskopia om telefonen försvinner. En omstart av telefonen rensar arbetsminnet.

Varför kraschar Samsung?

Orsaken till problemet ska vara Android System Webview och en ny uppdatering som släppts till den men inte verkar fungera som det är tänkt. Genom att avinstallera uppdateringar kan du återfå funktionen som den var innan. Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar.

Hur man återställer en Samsung?

steg 1. Tryck på Appar på startskärmen på din Samsung-enhet och öppna sedan appen ”Inställningar”, som är markerad med en kugghjulsikon. steg 2. Gå till ”Allmän hantering”> ”Återställ” och tryck på ”Återställ fabriksdata” för att starta processen.

Share this post