Allmänning

Hur ser man hur mycket surf man har anvant?

Hur ser man hur mycket surf man har använt?

Android. För att se dataanvändning i Android gå in på huvudmenyn, välj Inställningar och tryck på Dataanvändning. Här hittar du en sammanställning över både total datamängd för en viss period och dataanvändning per app. Du kan också själv välja för vilken tidsperiod du vill se mängden dataanvändning.

Vad är aktuell period mobildata iPhone?

iPhone. Om du har en iPhone kan du se dataanvändningen genom att gå in på Inställningar, där du sedan väljer alternativet mobilnät. Här hittar du en sammanställning av total datamängd under rubriken Mobildata. Du kan också se dataanvändning uppdelat efter app.

Hur mycket surf har jag använt Iphone?

Se hur stor mängd data du använder Gå till Inställningar > Mobilnät eller Inställningar > Mobildata för att se hur mycket mobildata du har använt. Om du använder en iPad kan du se Inställningar > Mobildata istället. Rulla ned för att visa vilka appar som använder mobildata.

När ska mobildata vara på?

Om du vill låta appar använda mobildata i bakgrunden kan du aktivera inställningen Obegränsad data för de apparna. Öppna appen Inställningar på telefonen. Obegränsad data. Aktivera den app eller tjänst som ska kunna använda mobildata när datasparläget är aktiverat.

Måste mobildata vara på?

Det här är inte en Android-specifik sak, utan gäller också Iphone, och alla andra bärbara enheter som kan ansluta till ett mobilnät. Men med Android går det att göra något åt det. Du kan manuellt stänga av mobildata och bara koppla på det när du måste gå ut och vet att du inte kommer att ansluta till ett wifi-nätverk.

Vad betyder låg Dataförbrukning?

Om du börjar få slut på abonnemangets data begränsar du hur mycket data du använder så här. Obs! När enheten är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk använder Duo fortfarande en liten mängd mobildata. Detta håller konversationen igång om det uppstår problem med Wi-Fi-anslutningen.

Vad betyder Appaktiviteter i bakgrunden?

Om Webb- och appaktivitet har aktiverats sparas sökningar och aktivitet från andra tjänster från Google i ditt Google-konto. Då kan du få en mer anpassad upplevelse, till exempel snabbare sökningar och mer användbara rekommendationer om appar och innehåll.

Share this post