Ny

Varfor kan jag inte kommentera inlagg pa Facebook?

Varför kan jag inte kommentera inlägg på Facebook?

Om du inte kan kommentera inlägg på en Facebook-sida och har roll som moderator kan det bero på en inställning i Business Manager. Sidor och aviseringar är en inställning som bidrar till att förhindra dig från att kommentera med din Facebook-profil när du avser att kommentera från företagssidan.

Vem kan kommentera mina inlägg på Facebook?

Offentligt: Inkluderar alla, även personer som inte följer dig. Vänners vänner: Inkluderar alla dina vänner och alla deras vänner. Vänner: Inkluderar dina vänner på Facebook. Om någon annan har taggats i ett inlägg utökas målgruppen till att även inkludera den taggade personen och dennes vänner.

Kan inte kommentera i en grupp på Facebook?

Varför kan jag inte göra inlägg, kommentera eller delta i en Facebook-grupp? Om dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i en grupp har inaktiverats kan det bero på att en gruppadministratör tillfälligt har inaktiverat dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i sin grupp.

Har begränsat vem som kan kommentera det här inlägget?

Uppdaterad mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Offentligt inlägg under Sekretess.
  4. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem som kan följa mig.

Hur hittar man kommentarer på Facebook?

Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer.

Varför kan jag inte öppna kommentarer på Facebook?

Alternativ 1 – Ändra så du ser alla inlägg från sidan på Facebook. Det enklaste sättet att fixa det här på är att du ändrar inställningarna för gruppen på facebook. När du har gillat en sida och går in på sidans vägg hittar du följande alternativ om du trycker på knappen gilla.

Share this post