Ny

Hur farligt ar Fortnite?

Hur farligt är Fortnite?

Fortnite-våld och medicinska faror I Storbritannien klassar Video Standards Council Fortnite som PEGI 12 för frekventa scener med mildt våld. Det betyder att det är olagligt för alla under 12 år att köpa spelet åt sig själva. VSC anger varför det gav spelet 12 i betyg.

Hur många människor kör Fortnite?

Fortnite

Information
Utvecklare Epic Games, People Can Fly
Utgivare Epic Games
Genre Battle Royale, Överlevnad
Antal spelare Upp till 4 (Save The World) Upp till 100 (Battle Royale) Upp till 16 (Creative)

Är Fortnite populärt?

Fortnite är stort inom E-sport Sedan Fortnites lansering har det vuxit till att bli ett av de största spelen inom E-sport, något som gör det ännu mer populärt. Professionella gamers tävlar regelbundet i Fortnite och förra världsmästerskapen hade en prispott på 30 miljoner dollar, en enorm prispott.

Vad går spelet Fortnite ut på?

I Battle Royale släpps spelaren ned på en ö tillsammans med upp till 100 stycken andra spelare. Målet är att vara den sist levande på ön. Under varje spelomgång (som varar cirka 5-25 minuter beroende på hur länge man klarar sig) samlar spelaren på sig olika vapen samt material för att bygga skydd.

Vad är dåligt med Fortnite?

Fortnite våld och medicinska faror Ett bra ställe att börja är med information om åldersgränser. I Storbritannien betygsätter Video Standards Council Fortnite som PEGI 12 för frekventa scener med milt våld. Det betyder att det är olagligt för alla under 12 år att köpa spelet för sig själva.

Vem är världens bästa Fortnite spelare 2022?

Konkurrenskraftiga Fortnite-fans kommer att se tillbaka på hela året eller trios och prata om EpikWhale, Arkhram och Rehx. Deras dominans över NA West är något värt att fira när Fortnite förbereder sig för att växla 2022.

När var Fortnite populärt?

En kulturell fenomen. Fortnite blev en lyckad framgång när den släpptes 2017. Det lockade mer än 125 miljoner spelare under sitt första år, och digitala intäkter nådde en aldrig tidigare skådad 2.4 miljarder dollar 2018.

Vem är världens bästa Fortnite spelare?

I motsats till vad vissa kanske tror, ​​2019 års Fortnite-mästare – Kyle ”Bugha” Giersdorf – är fortfarande en av spelets bästa spelare. Även om han ännu inte har försvarat sin titel i en LAN-atmosfär på rätt sätt, fortsätter Bugha att samla höga slutresultat under utmanande tävlingar.

När kommer Fortnite försvinna?

Säsong 1 av Chapter 3 kommer pågå från 5 december till 19 mars 2022.

När går Fortnite bort?

Epic Games har beslutat att avbryta sin satsning på att lansera sitt populära battle royale-spel Fortnite i Kina skriver man på spelets officiella webbplats. Från och med igår går det inte längre att skapa några nya konton i den kinesiska versionen av spelet och 15 november kommer spelets servrar att stängas av.

Share this post