Ny

Finns Sims 5?

Finns Sims 5?

När är The Sims 5 släppdatum? Det finns inget släppdatum för The Sims 5 ännu, men en 2021-release är vad vi hoppas på. Med detta sagt, med tanke på att EA ännu inte formellt tillkännager spelet, kanske 2022 är en mer realistisk satsning.

När kom The Sims 4 ut?

2 september 2014The Sims 4 / Släpptes första gången

Hur många The Sims finns det?

The Sims: Complete Collection – Innehåller The Sims, Livin’ it Up, House Party, Hot Date, On Holiday, Unleashed, Superstar och Makin’ Magic.

Vilket är det senaste The Sims?

The Sims 4 är livssimuleringsspelet som ger dig makten att skapa och kontrollera folk. Upplev kreativiteten, humorn, verklighetsflykten och friheten att leka med livet i The Sims 4. Testa Skapa en sim-demot och gör din egen sim!

Vilket år kom The Sims 3 ut?

2 juni 2009The Sims 3 / Släpptes första gången

Vilka The Sims 4 finns det?

The Sims 4 – To Work – Expansion Pack – [PC]

  • The Sims 4 Snowy Escape Expansion Pack (PC )
  • The Sims 4 Cottage Living Expansion Pack – UK Account.
  • Game pc Electronic Arts The Sims 4 – Cani & Gatti – Expansion Pack.
  • Game pc Electronic Arts The Sims 4 – Nuove Stelle – Expansion Pack.
  • Kan man spela 2 på Sims 4?

    Hur man spelar The Sims 4 Multiplayer Sims 4-multiplayer-moden är utformad så att du kan spela med andra människor i realtid i ett lokalt nätverk. Modet använder i princip en dator som server, vilket gör att två spelare kan gå med i samma spel.

    Vad heter alla världar i Sims 4?

    The Sims 4 släpptes från början med två världar – Oasis Springs och Willow Creek. I en senare uppdatering släpptes även Newcrest som en gratis spelvärld. I de allra flesta expansionpaket har man introducerat nya världar till spelet. I ”Dags att jobba” introducerades magnola Pomenad, som en fristående stadsdel.

    När kommer nästa Sims 4 uppdatering?

    Och nu kan de till och med påverka grannarnas liv… Kvartersberättelser ger ditt spel extra krydda i form av en kostnadsfri uppdatering av grundspelet den 30 november 2021. Kolla in all information i blogginlägget om kvartersberättelser och se när SimGuruPJ och speldesigner Nate går igenom den här nya funktionen.

    Vilket år kom The Sims 2 ut?

    14 september 2004The Sims 2 / Släpptes första gången

    Hur mycket kostar The Sims 3?

    Det billigaste priset för The Sims 3 (PC) just nu är 64 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin PC-spel med ett genomsnittligt betyg på 3.6 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 4 butiker.

    Vilka datorer kan man spela Sims 4 på?

    MINIMISPECIFIKATIONER

    • OS: 64-bitars krävs, Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10.
    • CPU: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ eller likvärdig (för datorer som använder inbyggda grafikchip kräver spelet 2,0 GHz Intel Core 2 Duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 eller likvärdig)

    Share this post