Rekommendationer

Vad ar skillnaden mellan Spotify Free och Premium?

Vad är skillnaden mellan Spotify Free och Premium?

På den fria planen streamas spår med 96 kbps på mobilen och 160 kbps på din dator – ett litet men märkbart kvalitetsfall jämfört med en CD . Med Premium kan du lyssna på spår med upp till 320 kbps, vilket för de flesta är helt oskiljbart från CD-kvalitet.

Hur tar man bort Spotify Premium?

Avsluta din Premium-plan när som helst på din kontosida.

  1. Logga in på spotify.com/account.
  2. Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN.
  3. Bläddra till Avsluta Spotify och klicka på AVSLUTA PREMIUM.

Vill komma i kontakt med Spotify?

Kontakt Spotifys Kundtjänst – E-post E-postadressen till Spotifys kundsupport är: [email protected].

Vad menas med Spotify Free?

Med Spotifys gratisplan kan du komma åt alla spellistor, upptäcka ny musik och dela låtar med vänner. Du kan också spela vilken spellista, album eller artist som helst, men bara i läget Shuffle Play. Spotify är gratis att använda på mobil, stationär eller surfplatta – så den är lätt tillgänglig var du än är.

Kan man ha Spotify gratis?

Spotify anger “oavbruten uppspelning” som en feature i betalversionen, precis som i gratisversionen på dator (som för övrigt nu även blir tillgänglig på Ipad och Android-surfplattor i stället för mobilversionen av gratistjänsten) ska spelas reklam mellan låtarna.

Hur säger jag upp mitt Spotify?

appel Professional Droid Medlem. Eftersom de som utvecklat Spotify gjort lite fel så måste man tyvärr trycka menu i Spotify och välja Exit. Hade de gjort rätt så hade det stängts av automatiskt som alla andra Android appar.

Är det uppsägningstid på Spotify?

Stoppa och säga upp Spotify-tjänsterna Du kan säga upp dessa villkor när som helst, varefter du inte kan fortsätta att använda Spotify-tjänsten. Om du vill ta reda på hur du säger upp ditt Spotify-konto kan du använda kundsupportresurserna på sidan Om oss på vår webbplats.

Hur ringer man till Spotify?

Få hjälp från våra experter på någon av dessa platser. Obs! Vi erbjuder inte telefonsupport.

Hur kommer jag in på Spotify?

Följ stegen nedan:

  1. Gå till Spotifys hemsida.
  2. Logga in genom att välja Logga in med Facebook.
  3. Klicka på Ange ett lösenord för dina enheter (länk i grönt).
  4. Skriv ner eller kopiera numret.
  5. När du noterat ditt användarnamn kan du gå vidare och aktivera ditt Spotify Premium eller Familj.

Hur mycket kostar Spotify per månad?

Spotify Duo finns tillgängligt i Sverige från och med idag den 1 juli. Utöver gratisversionen av Spotify finns nu alltså Spotify Premium för 99 kronor (en användare), Spotify Family för 169 kronor (upp till sex användare), Spotify Student för 49 kronor (en användare) och Spotify Duo för 139 kronor (två användare).

Kan man ha Spotify utan att betala?

Vissa av Spotify-tjänstens alternativ tillhandahålls utan avgift, medan andra alternativ måste betalas innan åtkomst till dem beviljas (”betalda abonnemang”). Vi kan också erbjuda särskilda kampanjplaner, medlemskap eller tjänster, inklusive erbjudanden om produkter och tjänster från tredje part.

Share this post