Trendig

Hur staller man in mms?

Hur ställer man in mms?

Ställ in din Android telefon för mms och surf

  1. Välj Inställningar.
  2. Välj Trådlöst nätverk.
  3. Välj Mobila nätverk.
  4. Välj Åtkomstpunktsnamn.
  5. När du ändrat i dina inställningar för surf eller mms, tryck Spara och starta därefter om din mobil. (I vissa Samsung-mobiler kan du behöva klicka på Meny istället för Spara.)

Varför kan jag inte ta emot mms?

Kontrollera om operatören stöder sms, mms eller RCS-meddelanden. Kontrollera om du har signal. Kontrollera om flygläget är aktiverat. Stäng i så fall av det.

Varför kan jag inte öppna mms på Samsung?

Starta om din Samsung och kolla om det finns några uppdateringar att hämta. Kontrollera att du är ansluten till internet via ett mobildatanät eller Wi-Fi. Kontrollera att mobilens minne inte är slut.

Vad är APN inställningar?

Android. I Android går du in på Inställningar, sedan Trådlöst och nätverk –> Mobila nätverk –> Åtkomstpunktsnamn. Tryck på plus-ikonen för att lägga till ett nytt APN.

Varför går det inte att öppna mms?

Börja med att kolla att mobildata är påslaget i mobilens inställningar. Slå även av wifi och som sista steg kan du testa att starta om mobilen. Fungerar det fortfarande inte att ta emot mms kan du kontrollera APN-inställningarna. Vi förklarar hur man gör i våra enkla mobilguider.

Varför måste jag sätta på mobildata för att ta emot mms?

Huvudregeln är enkel: mms kräver tillgång till mobildata. Mobildata måste alltså vara påslaget i telefonens inställningar. Om du har någon surf kvar ska dock inte spela någon roll. Den använder mobildata men drar inte någon surf från potten, det faktureras istället separat som ett mms.

Varför kan jag inte skicka bilder från iPhone till Android?

Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för att ta emot bilder och videor. Kontrollera att du har angett rätt telefonnummer eller e-postadress för kontakten.

Kan inte skicka mms från iPhone till Android?

Kan inte ta emot eller skicka sms ifrån iPhone till Android

  • Om du har en iPhone, stäng av/slå på iMessage.
  • Avinstallera eventuella appar som kan användas för att skicka/ta emot meddelande t.
  • Stäng av mobildata.

Share this post