Allmänning

Vad far man for att tipsa Aftonbladet?

Vad får man för att tipsa Aftonbladet?

Tipsa vår redaktion

  • Mejl: [email protected].
  • SMS/MMS: 71000.
  • Tipstelefon: 08 411 11 11.
  • På webben: http://www.aftonbladet.se/tipsa/ Startsida.

Hur kommer jag i kontakt med Expressen?

Expressens redaktion är alltid bemannad, 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år. Ring Expressens tipslinje: 020-22 22 20 eller till Expressens växel på nummer 08-738 30 00. Bor du i Sydsverige och har nyhetstips till oss, kan du ringa redaktionen hos vår sydsvenska edition Kvällsposten i Malmö. Du ringer: 040-602 01 00.

Hur får man kontakt med Aftonbladet?

Aftonbladet Kundtjänst – E-post E-postadressen till Aftonbladets kundservice är: [email protected].

På vilka olika sätt kan en redaktion få tips om nyheter?

Gå rakt på sak Presentera dig kort, fråga om journalisten har tid en minut och gå sedan rakt på kärnan i er nyhet. Med ett enkelt talmanus som stöd kan du snabbt fånga intresset hos den person som du kontaktar.

Hur säga upp Expressen Premium?

På en Android-enhet:

  1. Öppna Google Play-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer Prenumerationer.

När kommer Expressen ut?

Premium: I Premium ingår de digitala dagstidningarna Expressen, GT och Kvällsposten – varje dag, året om. I tidningsappen får du dessutom tillgång till morgondagens tidning redan kvällen innan. Du får även alla våra magasin direkt i din mobil, dator eller surfplatta.

Var ligger Aftonbladets redaktion?

Aftonbladet har verksamhet på Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm.

Kan man lita på Aftonbladet?

Ingen kan längre lita på innehållet i Aftonbladet, men å andra sidan är det ändå nästan ingen som har högt förtroende för tidningen. I Medieakademins förtroendebarometer ligger Aftonbladet i den absoluta botten och det har den gjort länge.

Kan man sälja nyheter?

Redaktionen kan komma att kontakta dig för ytterligare information om ditt tips. Aftonbladet betalar alltid för publicerade nyhetstips och nyhetsbilder/filmer som du äger eller har rätt att sälja. Vi betalar bara till den som är först med tipset eller till den som har ny information om en nyhet.

Vart kan man hitta nyheter?

Här kan du hitta pressmeddelanden, annat aktuellt om vår statistik och möjligheter att bevaka nyheter och statistik från SCB. För dig som är journalist finns också kontaktuppgifter till presstjänsten och pressbilder.

Hur många kan vara inloggade på Expressen Premium?

Kan jag logga in på fler enheter? Det är fullt möjligt! Du får använda samma inloggning i de telefoner, surfplattor och datorer som ingår i ditt hushåll, men inte sprida dina inloggningsuppgifter. Ett utmärkt sätt att läsa nyheterna i mobilen är att ladda ner appen och logga in i den.

Hur fungerar Expressen Premium?

Du kan betala på tre sätt genom Klarna – med autogiro, kort eller via faktura. Betalning sker löpande en gång i månaden så länge du prenumererar. Om du köper Premium via Expressens appar för iOS eller Android, så betalar du med den betalningslösning du registrerat i Apple Itunes Store eller Google Play Store.

Share this post