Frågor

Ar iPhone 13 magnetisk?

Är iPhone 13 magnetisk?

iPhone 13 Mini Magnetisk Skal med Baksida i Härdat Glas.

Hur startar man om en iPhone 13?

Så här startar du om din iPhone X, 11, 12 eller 13 Tryck och håll ned någon av volymknapparna och sidoknappen tills reglaget för avstängning visas. Dra reglaget och vänta sedan i 30 sekunder tills din enhet stängs av. Om din enhet har låst sig eller inte svarar, tvinga din enhet att starta om.

Får man med AirPods till iPhone 13?

på iPhone 13-modell levereras med AirPods. I själva verket kommer ingen iPhone 13 -modell med hörlurar av något slag. Apple slutade med hörlurar med iPhone för flera år sedan. Och när det gäller AirPods – om du vill ha dem med din iPhone 13 måste du köp dem separat.

Hur ser en iPhone 13 ut?

iPhone 13 – design och skärm Nya iPhone 13 och iPhone 13 mini kommer att finnas i fem nya färger: Rosa, Blå, Midnatt, Stjärnglans och Product Red. Designen liknar till stor del vad vi såg i iPhone 12-serien, så om du redan äger en av fjolårets modeller vet du vad du kan förvänta dig.

Är iPhone magnetisk?

I vissa iPhone-tillbehör finns det inbyggda magneter som skapar magnetiska fält som kan påverka de bakre kamerorna på din iPhone. Läs om hur du undviker dessa störningar. Kamerorna i din iPhone tar fantastiska bilder även under svåra omständigheter. Om du råkar flytta kameran när du tar en bild kan bilden bli suddig.

Vilka hörlurar passar till iPhone 13?

Men iPhone 13-serien har fortfarande Lightning-kontakten, vilket innebär att du KAN använda en Lightning-till-3.5 mm-jackadapter för att ansluta din hörlursuttag hörlurar till iPhone 13.

Får man hörlurar till iPhone 13?

Den kan anslutas till usb-c-strömadaptrar och datorportar. Återanvänd gärna dina befintliga strömadaptrar och hörlurar som är kompatibla med de här iPhone-modellerna. Men strömadaptrar och hörlurar från Apple finns förstås att köpa om du behöver.

När kommer iPhone 13 till Sverige?

Alla iPhone 13- och iPad-modeller kommer att finnas i butik och levereras till kunder från fredagen den 24 september. Nu är det enklare än någonsin att handla online på Apple Online Store eller i butik, tack vare en helt omgjord onlinebutik.

https://www.youtube.com/watch?v=OgYifSQ7aZA

Share this post