Populära

Kan inte spela upp HBO?

Kan inte spela upp HBO?

Android-telefon eller surfplatta Tryck på Lagring. Tryck på Rensa lagring (eller Rensa data). Tryck på Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in och prova att streama igen.

Varför funkar inte min HBO?

Rensa appens cacheminne och data På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.

Kan inte komma in på HBO Max?

Pröva att logga in på din telefon, surfplatta eller TV. Om du inte kan logga in på någon enhet, pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, se kan inte återställa mitt lösenord. Om du kan logga in på en annan enhet så prövar du nästa steg.

Vad är det för fel på HBO Nordic?

Om du upplever tekniska problem med vår tjänst så råder vi er att kontakta vår kundtjänst för en felsökning. Du kan nå oss genom att ringa oss på 0770-455 000 eller genom att maila oss på [email protected]. Vänliga hälsningar, HBO Nordic. 1:53 PM · May 15, 2021·Hootsuite Inc.

Varför funkar inte HBO på safari?

Om du fortfarande har problem med att spela upp videor så uppdaterar du din macOS (vilket inkluderar webbläsaren Safari) till den senaste versionen som din dator kan använda. För att få reda på hur, se Apples artikel Håll din Mac uppdaterad. Prova att använda en annan webbläsare som stöds.

Hur får jag in HBO Max på min TV?

Du behöver inte ladda ner en app. Öppna istället en webbläsare på din dator och gå till HBOMax.com. Välj därefter i det övre högra hörnet loggar in eller Skapa konto nu. Öppna Play Store på din Android TV och sök efter HBO Max.

Varför funkar inte HBO på Apple TV?

Framöver är det bara Apple TV HD och Apple TV 4K som har officiellt stöd för HBO-apparna. Vilket betyder att användarna med äldre modeller måste göra en dyr uppgradering. Anledning till att apparna försvinner är enligt HBO för att filmtjänsten vill kunnna ge sina kunder ”den bästa streaming-upplevelsen”.

Kan inte öppna någon webbläsare?

Testa först att starta om modemet och routern. Om det inte fungerar kontaktar du webbplatsens ägare och talar om att du har problem med att läsa in webbsidan. Vissa appar kan förhindra att Chrome fungerar som det ska. Öppna Chrome på datorn.

Hur laddar man ner HBO Max på tv?

Share this post