Trendig

Var finns bloggar?

Var finns bloggar?

Nätverket

  • Blogglista.se.
  • Fotobloggar.nu.
  • Matbloggar.nu.
  • Modebloggar.me.
  • IT-bloggar.se.
  • Resebloggar.info.
  • Politikbloggar.nu.
  • Musikbloggar.info.

Vad är en blogg och var kan man hitta dem?

En blogg eller webblogg (på engelska blog eller weblog) är en webbplats som uppdateras ungefär som en dagbok på nätet och där läsarna har möjlighet att kommentera inläggen. Webbjournal och loggbok är andra ord som används för att beskriva fenomenet.

Vad är typiskt för en blogg?

Något som är gemensamt för alla bloggar är att de uppdateras regelbundet med nya inlägg och inläggen är i kronologisk ordning med de senaste inläggen överst. För det mesta står det även datum och tid för när inlägget publicerades. Bloggar är ofta ganska informella och personligt skrivna.

Hur kommer man in på en blogg?

När man följer en blogg så kan skribenter och läsare av bloggen se att man är följare och man kan kan hålla reda på bloggarna som man följer via ens läslista i något som heter Blogger. Som sagt finns det flera olika sätt att följa bloggar på men det allra enklaste sättet är att besöka en blogg som har widgeten ”Följa”.

Hur kan man tjäna pengar på sin blogg?

Innehållsförteckning

  1. När ska du börja tjäna pengar på din blogg?
  2. Bli en frilansande bloggare i din nisch.
  3. Sälj E-böcker till din publik.
  4. Skapa och sälja onlinekurser.
  5. Starta ett Coaching/Rådgivningsföretag.
  6. Erbjud ett betalt medlemskap.
  7. Tjäna Pengar Med Reklam (Bannerannonser)
  8. Bli en Affiliatemarknadsförare.

Vad ska en blogg innehålla?

Börja fundera på vilket ämne du ska skriva om och vilken vinkel du vill ha. Nästa steg är att klura ut en lockande och intressant rubrik som passar innehållet, vilket i många fall är lättare sagt än gjort. Använd en rubrik som du kan leva upp till – Rubriken bör ha en koppling till innehållet.

Hur långt ska ett blogginlägg vara?

Vissa experter förespråkar en längd kring 1000 – 1500 ord, men sanningen är att en artikel bör vara exakt så lång som den behöver vara för att besvara användarens fråga. En annan faktor som behöver tas hänsyn till hur långa texter mottagaren (buyer personan) vill läsa.

Hur mycket tjänar man på att ha en blogg?

Men bara för att det är lättare att tjäna pengar med din blogg idag, betyder inte att de flesta bloggare gör det. Enligt Convertkits bloggrapport 2017, rapporterade proffsbloggare en genomsnittlig vinst på $138 064 det senaste året, medan amatörbloggare (som utgjorde 86% av de undersökta) endast tjänade $9 497.

Share this post