Rekommendationer

Vad behover man for att gora Polygel naglar?

Vad behöver man för att göra Polygel naglar?

Börja alltid med att ”buffa” nageln lätt med en fin nagelfil. Rengör nageln innan med en PH-balanserande och en bakteriedödande bonder, applicera därefter en primer som fungerar som ett bindningsmedel. Ta sedan en klick från tuben med en spatel.

Hur funkar Polygel?

Man fuktar sin pensel i en speciell ”glidvätska” för att den inte skafastna i pastan, och sen pressar man och skjuter den på plats över nageln. När terapeuten är nöjd så för kunden in handen i LED-lampan i 30 sekunder för härdning. Man putsar och filar till ytan och avslutar med en permanent glans- färdig!

Är Polygel bra?

Polygel förenar det bästa från akryl med det bästa från gel – det är starkt, flexibelt och lätt. Och det sitter väldigt bra. Själva formulan är en trög gel som arbetas ut över nageln, antingen bara för att förstärka den egna nageln eller för att få till en förlängning.

Hur länge ska Polygel vara i UV lampa?

Härda varje nagel i 30 sekunder i UV-Lampan. Härda sedan alla naglar på en hand i 2 minuter för att fullända härdningen.

Hur länge ska Polygel vara i UV-lampa?

Vilken Polygel är bäst?

Vad gör Gelish polygel bättre än Akryl eller Gelé? Produkten har tagit de bästa egenskaperna från de tidigare materialen på marknaden, styrkan från Akryl och flexibiliteten från gelen! Dessutom känns materialet både lättare och naturligare på nageln.

Hur länge ska man ha naglarna under UV-lampa?

Medan vanligt nagellack härdar ordentligt på 15-30 minuter, behövs bara två minuter under UV-lampa för att ett lager Gellack ska härda.

Kan man härda nagellack i UV-lampa?

Med en UV/LED-lampa kan du torka både vanligt nagellack och gelénaglar. De är dock ämnade för gelélack eftersom UV-ljuset härdar gelén och får den att hålla under flera veckors tid. Använder du lampan till vanligt nagellack så kommer lacken att torka snabbt men den kommer inte att hålla lika lång tid som gelénaglarna.

Kan man göra naglar utan UV-lampa?

Depend har färdiga kit för att bygga gelénaglar hemma utan att använda UV-lampa. Med fyra enkla steg guidas du fram till snygga naglar med formen natural look eller french look. Förpackningarna innehåller supertunna nageltippar, skulpteringsgelé, gelaktivator och rosa nagellim.

Share this post