Frågor

Hur mycket bransle drar en vattenskoter pa tur?

Hur mycket bränsle drar en vattenskoter på tur?

Med en toppfart på upp till 80km/ h och bränsleförbrukning på ca 7-8 liter / tim.

Hur snabbt går den snabbaste vattenskotern?

Med 217 kW-motorn når du 96 km/h på bara några sekunder.

Hur många timmar är mycket på en vattenskoter?

Timmarna beror ju väldigt mkt på hur man har skött skotern, den kan va slut efter 50 timmar men även vara som ny efter 200 timmar, upp till den förre ägaren.

Vad kostar service på vattenskoter?

Priserna är inklusive moms.

Service av vattenskoter 1 990 kr
Konservering av vattenskoter 990 kr
Vinterförvaring av vattenskoter 2 990 kr/säsong

Hur mycket bränsle drar en snöskoter?

Skotern har kommit ned till en bränsleförbrukning på som bäst 0,44 liter per mil. I snitt drar den 0,8 liter milen med blandad körning och det är enorm besparing i skotervärlden där en motsvarande fyrtaktare drar i snitt 1,4 liter och en tvåtaktare 1,9 liter milen i snitt.

Hur mycket bensin rymmer en vattenskoter?

En 70 L tank räcker ca en timme.

Hur snabbt kan en vattenskoter gå?

97,33 knop! Så lyder det nya hastighetsrekordet på vattenskoter som nyligen slogs i perfekta förhållanden i Lousiana. Det gamla rekordet på 106 miles per hour började bli irriterande gammalt när Miakel Gonzalez slog till och pressade upp sin minst sagt extrema vattenskoter i 112 mph.

Hur många knop går en vattenskoter?

Vattenskotern gör mellan 55 o 60 knop.

Hur länge kan en vattenskoter ligga i vattnet?

Vattenskotrar bör inte ligga länge i vattnet för att må bra! De är även eftertraktade av tjuven och dyra att försäkra med höga självrisker. Den perfekta lösningen är en eldriven lyft. Bryt strömmen till liftmotorn och komplettera med en godkänd låskätting så får du ha din skoter ifred.

Hur ofta ska man serva en vattenskoter?

Kör ett år eller 50 timmar före första oljebytet. Därefter krävs bara ett oljebyte per år. I bruksanvisningen finns checklistor för det underhåll som krävs. Vissa punkter kan du åtgärda själv, medan andra måste utföras av en auktoriserad Sea-Doo-återförsäljare.

Hur ofta servar man vattenskoter?

Vad ingår i en Skoterservice?

Övrig service du bör göra (beroende på hur långt din skoter gått) är att kontrollera bromsklossar, kullager i boggihjul, kontrolldragning av bultar, mattans sträckning, inspektera viktiga delar efter skador och använda ett bränsleadditiv i tanken (om du inte gjorde de vid service före sommarförvaring).

Share this post