Frågor

Hur fungerar Repborttagare?

Hur fungerar Repborttagare?

Tar enkelt bort repor på bilens handtag, dörrar och skärmar! Den populära nanoteknologin i vår repborttagare säkerställer enkel och snabb effekt. Det kan återanvändas upp till 15 gånger och du ser snabbt hur enkelt repor kan tas bort på din bil.

Hur mycket kostar en liten repa på bilen?

Vi fixar små bucklor och mindre repor på ett enkelt och proffsigt sätt. Bilen blir oftast klar samma dag. Vi riktar små mjuka P-skador, såsom dörruppslag, utan lackering, pris från 1.250:- inkl moms, för varje nästkommande dörruppslag 350:- inkl moms.

Hur fixar man lackskador på bilen?

* Små skador som bara nått ner till grundfärgen fixar du enklast med ett lackstift. Rätt nyans får du genom att kolla färgkoden på din bil. Efter rengöring ”duttar” du lack på skadan – en fin pensel brukar sitta i stiftets lock. Tänk på: Bättre att måla lite färg i flera lager än att lägga på för mycket på en gång.

Hur djupa repor går att polera bort?

Polering kan bara ta bort väldigt ytliga repor eller virvlar. Djupare repor kan vi kamouflera med ”avrundning” av kanterna och utfyllnad av repan med ett tunt lager polish. Ett kännetecken på modern lack är användandet av klarlack. All lack på moderna bilar har ett lager klarlack utanpå den färgade lacken.

Vad kostar det att laga en lackskada?

Cirka 3000:- kostar det är laga en sådan skada.

Vad göra vid Dörruppslag?

Anmäl skadan till ditt Försäkringsbolag och hoppas sedan att Trafikförsäkringsföreningen (TFF) betalar för skadan (kräver dock att vissa villkor uppfylls som att vittne måste finnas). Bit i det sura äpplet och ta bilen till en specialist på denna typ av skador.

Vad kostar det att reparera lacken?

Vad kostar det att Rekonda en bil?

Priserna för rekond varierar kraftigt mellan olika verkstäder, storlek på bilen och exakt vilken typ av rekond du vill ha. En helrekond kostar mellan 1 500 kr och 5 000 kr och halvrekond — det vill säga antingen invändig eller utvändig rekond — brukar ligga på ungefär hälften av det priset.

Share this post