Allmänning

Hur anvander man en Lockborste?

Hur använder man en Lockborste?

Så här använder du varmluftsborsten för att få till en snygg vardagsfrisyr:

  1. Applicera en värmeskyddande produkt i håret.
  2. Dela upp håret i sektioner med hjälp av klämmor.
  3. Rulla borsten ända upp till hårbotten för att skapa klassisk och chict svall eller rulla borsten inåt eller utåt i hårets ändar för en trendig form.

Varför Värmeborste?

En värmeborste är ett effektivt och smidigt verktyg för att torka, borsta och styla ditt hår på samma gång. Perfekt för dig som har ont om tid på morgonen eller helt enkelt inte vill lägga alltför mycket tid på stylingen men ändå vill ha en fräsch frisyr.

Vad är Joniseringsfunktion Värmeborste?

Stylar och tillför ditt hår glans i varje borstdrag. Joniseringsfunktion för maximal glans och minimering av statisk elektricitet.

Hur använder jag Värmeborste?

Välj en riktigt bra varmluftsborste med flera borsthuvuden så kan du använda din varmluftsborste till det mesta! Kanske det bästa med varmluftsborste är att du kan använda den i både torrt och fuktigt hår. Vad är en värmeborste? Till skillnad från varmluftsborsten passar värmeborsten inte fuktigt hår.

Hur styla med Värmeborste?

Hur använder jag en varmluftsborste?

  1. En varmluftsborste går absolut bäst att styla med när håret är halvtorrt.
  2. Sektionera håret, det betyder typ att du ska dela upp det i mindre bitar.
  3. Men, oavsett VAR på huvudet du börjar ska du alltid börja med varmluftsborsten i hårbotten och jobba dig ut mot topparna.

Vad är bäst Värmeborste eller varmluftsborste?

En varmluftsborste blåser ut varm luft medan en värmeborste inte gör det. Båda varianter kan dock torka håret men läs instruktionerna på din borste noga, vissa värmeborstarv ska inte användas för att torka håret utan ska användas på torrt hår.

Vad är skillnaden på varmluftsborste och Värmeborste?

Kanske det bästa med varmluftsborste är att du kan använda den i både torrt och fuktigt hår. Vad är en värmeborste? Till skillnad från varmluftsborsten passar värmeborsten inte fuktigt hår. Den blåser heller inte ut någon varm luft, utan en värmeborste är snarare en varm rundborste (därav värmeborste).

Vilken storlek på Värmeborste?

Storlek – Värmeborstar med en rundborste kan komma i olika storlekar, där borsten är smalare eller tjockare i omkrets. En tjockare borste ger mer volym och vågor, medan en smalare kan skapa tydligare lockar.

Vilken storlek på varmluftsborste?

Koppla in din varmluftsborste För små lockar välj en liten borst. För stora lockar välj en större borst. Om du har fint hår eller kort hår, använd en smal borst, men för längre och tjockare hår är större borstar bättre för att hantera större mängder av hår på en gång.

Share this post