Blogga

Hur hojer man fardigheter i Sims 4?

Hur höjer man färdigheter i Sims 4?

Du kan ganska enkelt förbättra dina Sims färdigheter med fusk. Allt du behöver göra är att skriva in ”stats. set_skill_level (namn på färdighet) (nivå från 1-10)”. Om du exempelvis vill ställa in en sims Gourmet Cooking-färdighet på 9 behöver du alltså skriva in ”stats.

Vilka färdigheter finns i Sims 4?

Förutom vanliga färdigheter finns det även dolda färdigheter….Lektioner på allmänna tomter

  • Atletisk – Arena.
  • Fiske – Snabbköp.
  • Författande – Kontorsbyggnad.
  • Händighet – Militärbas.
  • Instrumentala färdigheter (Piano, Bas, Gitarr, Trummor) – Teater.
  • Karisma – Stadshus.
  • Logik – Forskaranläggning.
  • Matlagning – Restaurang och Bistro.

Hur ändrar man personlighet på Sims 4?

Starta en egen diskussionssajt!

  1. Du slår in ’testingcheats true’ och klickar enter!
  2. Öppna sedan fuskrutan igen och skriv in ’cas. fulleditmode’ och slå enter!
  3. Shift-klicka på simmen du vill ändra något på och sedan ’ändra i SES’, sedan borde du kunna ändra egenskaper och allt! 😂

Vilka färdigheter kan barn ha i Sims 4?

The Sims 4 Barn har fyra olika ambitioner som de kan välja mellan: Kreativitet, Mentalt, Socialt och Motoriskt. De olika ambitionerna ger speciella egenskaper som bara ett barn kan lära sig. Barnen kan inte lära sig andra färdigheter förrän de har uppnått nivå 10 i någon av färdigheterna.

Hur man tjänar pengar i Sims 4?

Hur fuskar man för att få fler simdaler? Pengafusken i The Sims 4: Skriv in ”rosebud” eller ”kaching” för att få 1 000 simdaler. Skriv in ”motherlode” för att få 50 000 simdaler.

Hur gör man föremål större i sims?

Visste ni att man kan göra objekt galet stora i The Sims 4? För att göra det ska ni välja det objekt ni vill förstora, trycka ALT GR + Å så woooops har ni förstorat objektet.

Hur gör man för att få tvillingar i Sims 4?

Om de gravida kollar på barn-tv och lyssnar på barn-musik ska det också vara lättare att få tvillingar. Vet inte om det funkar. Om man har en massagebänk ska det finnas någon massage som ökar fertiliteten.

Hur gör man för att ändra en sims egenskaper?

Ändra egenskaper på simmar, objekt och föremål Aktivera läget för kunna ändra egenskaper och kunna använda ännu fler koder genom att skriva testingcheats true och AutomationTestingCheats true i fuskrutan.

Share this post