Trendig

Kan man fa ersattning for tappad mobil?

Kan man få ersättning för tappad mobil?

Har du blivit bestulen eller tappat bort till exempel din mobiltelefon är det viktigt att du först gör en polisanmälan innan du anmäler skadan till oss. Om skadan gäller en borttappad mobiltelefon kan du få ersättning från allriskförsäkringen. Har din mobiltelefon blivit stulen har du ett grundskydd i hemförsäkringen.

Hur fixar man en trasig telefon?

För den händige kan ett alternativ vara att försöka ge sig på att laga telefonen på egen hand genom att beställa hem ett reparationskit till sin telefon. Även om det är billigare så finns då förstås också risken att man, om man har tummen mitt i handen, gör mer skada än nytta och gör att telefonen blir helt obrukbar.

Vad täcker hemförsäkring telefon?

Hemförsäkring. Skador på telefonen som sker i ditt hem täcks av hemförsäkringen – förutsatt att du har en. Det gäller bara för skador som du själv inte orsakade, till exempel vattenläckor eller bränder. Blir mobilen stulen går inte det under hemförsäkringen om du inte har ett allrisktillägg.

Hur mycket är självrisken på mobil?

Om din mobiltelefon skadas eller blir stulen måste du alltid betala en självrisk för att få någon ersättning eller få den lagad. Hur hög självrisken är varierar mellan olika försäkringsbolag, men vanligtvis är den 1 500 kronor.

Vad gör man om mobilen går sönder?

Om mobilen inte kan repareras, får du en ny produkt som är tekniskt likvärdig. Skador kan rapporteras på trygghetsavtal.se i din närmaste Elgiganten-butik eller genom att ringa 0770-456 333.

Hur döljer man sprickor på mobilen?

4 sätt att bli av med repor i mobilen

  1. Laga repor mobil med glaspolering. Glaspolering finns att köpa specifikt för mobilskärmar och förpackningarna innehåller allt du behöver för att polera din skärm.
  2. Laga repor mobil med tandkräm.
  3. Skydda din mobil med skärmskydd.
  4. Laga repor mobil genom att byta skärm.

Share this post