Allmänning

Vad betyder rulle?

Vad betyder rulle?

Rulle (nöt) – en nötköttsprodukt. Fiskerulle – en behållare för en fiskelina. Trådrulle – en spole för tråd.

Vad betyder full rulle?

SubstantivRedigera Etymologi: Med eller för full rulle är beteckningen för att gasreglaget på motorcykeln är helt pådraget. Överfört eller allmännare betyder det, att någon kör med full fart eller att en verksamhet pågår med full intensitet.

Vad betyder hålligång?

Används i vardagligt tal. Ordet hålligång är en synonym till festande och skoj och kan bland annat beskrivas som ”vilt festande”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av hålligång samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Har törnen korsord?

Synonymer till törne

  • törnbuske, törnrosbuske, törnros, vildrosbuske; tagg, pigg, torn.
  • Användarnas bidrag. rospigg.

Vad menas med tät?

Tätt betyder ungefär detsamma som nära.

Är god nog synonym?

God Nog För betyder ungefär detsamma som värd.

Kan vara full av rullar?

Ordet används i uttrycket ”full rulle” som betyder ”full fart, hög stämning”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av rulle samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder ställa in?

Ställa In betyder ungefär detsamma som justera eller avväga men är helt beroende av sammanhang. Kan t ex även avse att avlysa något dvs stoppa t ex ett planerat möte.

Vad är ett hån?

Hån betyder ungefär detsamma som spott.

Vad är esteter?

Estetik (av grekiska: αισθησις, aisthesis, förnimmelse, varseblivning), läran om förnimmandet, i synnerhet förnimmandet av det sköna, läran om det sinnliga, konstens filosofi.

Vad är törnen?

Ordet törne är en synonym till pigg och rosbuske och kan bland annat beskrivas som ”rosenbuske som växer vilt”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av törne samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Har törnen synonym?

Törne betyder ungefär detsamma som tagg.

Share this post